Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλοςΑγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Αγρiες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές καθώς Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος και ο Λευτέρης φυγαδεύεται από την Ελένη για να γλιτώσει το θάνατο.

Στα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς άγριες μέλισσες θα δούμε την κόντρα του Ακύλα με τον Λευτέρη να κορυφώνεται.

Εχούμε δει πως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ξεκάθαρα ξεχωρίζει τα παιδιά του και η Ζωή, η γυναίκα του είναι πάντα στη μέση, για να υπερασπιστεί το γιο της, από την μανία του Ακύλα.

Ενώ βλέπουμε πως την Κορίνα την κακομαθαίνει και της κάνει όλα τα χατίρια, στο Λευτέρη φέρεται λες και είναι βάρος. Κα συχνά πυκνά, τον υποτιμά και τον ειρωνεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στις ειδήσεις, ως μανιακός δολοφόνος

Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλοςΟ Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος!

Μόλις το μάθει, μετά από πάρα πολλούς και έντονους καβγάδες ο Λευτέρης θα φύγει από το σπίτι. Μόνος και κατατρεγμένος.

Πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας;

O Ακύλας θα αρχίσει έναν ανελέητο πόλεμο με το γιο του και οι σκηνές που θα δούμε θα είναι πολύ σκληρές.Ο Λευτέρης, θα δει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο από τον πατέρα του , που θα βαλθεί να κάνει τη ζωή του γιου του κόλαση

Η Δρόσω όμως, που όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια, τον θεωρεί πραγματικό φίλο της των Λευτέρη, θα σταθεί στο πλευρό του

Θα προσπαθήσει να βοηθήσει το Λευτέρη. Θα εξηγήσει τί συμβαίνει στην Ελένη και αρχικά θα τον φιλοξενήσει στο σπίτι τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα γίνεται τραγουδίστρια σε μπαρ – Έξαλλος ο Γιώργης

Ο Ακύλας Μεγαρίτης όμως, θα μάθει ότι ο γιος του μένει στο σπίτι της Ελένης Σταμίρη και θα γίνει έξαλλος .Θα βρει την Ελένη και θα την εκβιάσει. Θα της ζητήσει να πετάξει στο δρόμο τον Λευτέρη, λες και μιλάει για κανέναν άγνωστο, όχι για τον γιο του. Όμως εκείνη, φυσικά και δεν θα ακούσει τον Ακύλα.

θα μιλήσει στον Νώντα, ο οποίος πιστεύουνε πως είναι υπεράνω υποψίας, να φιλοξενήσει το Λευτέρη στο σπίτι του. Ο Νώντας θα δεχτεί και έτσι θα τον φυγαδεύσουν χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι στο σπίτι του Νώντα…. Και μετά από αυτό έρχονται πολλές εξελίξεις!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *