Χαλάνδρι: «Το όπλο ήταν του γιατρού και αυτοτραυματίστηκε» λέει συγγενής της 49χρονης

Χαλάνδρι: «Το όπλο ήταν του γιατρού και αυτοτραυματίστηκε» λέει συγγενής της 49χρονηςΟι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της εικαστικού, η οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη.

Συγγενής της 49χρονης εικαστικού μιλώντας στο MEGA, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό.

«Το όπλο είναι του γιατρού. Δεν είναι δικό της. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε» ανέφερε η συγγενής της 49χρονης.

Διαβάστε Επίσης  Ρόδος: 12χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

«Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;» αναρωτιέται η συγγενής της.

Η 49χρονη κατηγορεί τον γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της.

«Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπλήρωσε ο συγγενής της 49χρονης.

Διαβάστε Επίσης  17 Φεβρουαρίου τιμάται ο Άγιος Θεόδωρος

Η εικαστικός τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *