Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο πόλεμος συνεχίζεται! Η Χάιδω επιτίθεται στην Αρετή, αλλά και στην Ιουλία. Πλησιάζει την Ιουλία και φωνάζει που άφησε τον Στάθη ελεύθερο με το άλλοθί της. Ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού, πιάνει την Χάιδω κι ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει στην γη της ελιάς.

                   Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού

Της ζητάει να μείνει μακριά από την οικογένειά του! Την απειλεί πως -εάν ξανά πλησιάσει την Ιουλία, θα έχει να κάνει μαζί του. Οι δύο εκρηκτικοί χαρακτήρες συγκρούονται, με τον Ιάκωβο να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας έφτασε – Η Αργυρώ σε σοκ

Μία σκηνή σοκαριστική. Θα καταφέρει ο Ιάκωβος να βάλει στη θέση της την Χάιδω, στην γη της ελιάς; Ποια θα είναι η αντίδρασή της και πως θα χειριστεί την κατάσταση αυτή η Ιουλία Βρεττάκου; Όλα ανατρέπονται ξανά…

Στο μεταξύ, ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11 , 12 , 13 , 14 , 15

Παράλληλα, ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Αντίθετα, η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της.

Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους. Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση