Η Γη Της Ελιάς: Περισσότερα Χρήματα Ζητάει Η Άννα Από Τον Δημήτρη «Θέλω Κι Άλλα Λεφτά»

Η Γη Της Ελιάς: Περισσότερα Χρήματα Ζητάει Η Άννα Από Τον Δημήτρη «Θέλω Κι Άλλα Λεφτά»Η Γη της Ελιάς: Περισσότερα χρήματα ζητάει η Άννα από τον Δημήτρη, με αποτέλεσμα να φτάνει τον πρωταγωνιστή στα όριά του, στην γη της ελιάς. Βλέποντάς τον ευτυχισμένο με την Αντιγόνη, σκέφτεται διαρκώς τρόπους εκδίκησης, θέλοντας να εκδικηθεί τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή.

Η Γη της Ελιάς: Περισσότερα χρήματα ζητάει η Άννα από τον Δημήτρη «Θέλω κι άλλα λεφτά»

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο της ζωής του. Από τη μία αισθάνεται ενθουσιασμένος με την Αντιγόνη και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του, από την άλλη οικονομικά είναι άσχημα και ακολουθεί τις εντολές του Κωνσταντίνου, με κάθε κόστος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός -Spoiler: Θα μάθει την σκληρή αλήθεια με τον πιο τραγικό τρόπο

Η Άννα επιχειρεί να βάλει κι άλλο λάδι στη φωτιά, ζητώντας του να της δώσει κι άλλο μερίδιο από τα χρήματα που της είχε κλέψει. Εάν δε το κάνει, η νεαρή ηρωίδα απειλεί να τον καταστρέψει για δεύτερη φορά…

Αντιλαμβανόμενος πως δε μπορεί να βγάλει άκρη, δίνει τα χρήματα στην Άννα και της ζητάει να μείνει μακριά του, στην γη της ελιάς. Εκείνη παίρνει, για ακόμη μια φορά ένα τεράστιο ποσό, το οποίο δε την αφήνει ικανοποιημένη.

Κι ενώ ο Δημήτρης νομίζει πως ξεμπέρδεψε, την επόμενη μέρα βρίσκει το αυτοκίνητό του στάχτη! Η Άννα έχει βάλει φωτιά, σκορπίζοντας τον τρόμο στον πρωταγωνιστή! Χωρίς χρήματα, χωρίς αμάξι, ο Δημήτρης απευθύνεται στην Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11 , 12 , 13 , 14 , 15

Την προσεγγίζει και της ζητάει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία να είναι μαζί. Της κάνει ξανά ερωτική εξομολόγηση, με όφελος. Αυτό που θέλει είναι να κάνει την Αθηνά να επιστρέψει κοντά του, για να του δώσει όλα όσα χρειάζεται.

Φυσικά, η Αθηνά τον κατακεραυνώνει, φωνάζοντάς του ένα ηχηρό ΟΧΙ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση