Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος Και Ιάκωβος Γίνονται Μια Γροθιά Για Την Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος Και Ιάκωβος Γίνονται Μια Γροθιά Για Την ΙουλίαΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Μετά από τις ικεσίες του Ισίδωρου, ο Ιάκωβος σκέφτεται πολύ σοβαρά πως το καλύτερο για την Ιουλία, είναι ο Κουράκος στην γη της ελιάς. Ο αστυνόμος φαίνεται πως ενδιαφέρεται πραγματικά για την πρωταγωνίστρια, παραμένοντας στο πλευρό της, μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

    Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος και Ιάκωβος γίνονται μια γροθιά για την Ιουλία

Εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, με το ατύχημα της Αρετής να την χωρίζει οριστικά από τον αγαπημένο της. Ο Στάθης αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις από την Ιουλία, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία από τη σύζυγό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι είναι αυτό που σαγηνεύει τον Φίλιππο στην Σάντρα;

Ο πόνος την κυριεύει. Νιώθει μόνη κι αποξενωμένη. Όλη η Μάνη συζητάει για τον παράνομο δεσμό της με τον Στάθη. Πολλοί, μάλιστα, την κατηγορούν. Η Ιουλία αποφασίζει να απομονωθεί, με τον Ισίδωρο να αναλαμβάνει δράση…

Ισίδωρος και Ιάκωβος γίνονται μια γροθιά, προκειμένου να δει ανοιχτά η Ιουλία πως ο Κουράκος είναι ο άντρας της ζωής της, στην γη της ελιάς. Εκείνη αρνείται να δεχτεί το ερωτικό του κάλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σκοτώνει και την Λιζέτα

Φυσικά, ο Ιάκωβος επιμένει. Θέλει να δει την αδελφή του να χαμογελάει ξανά. Είναι στο πλευρό της διαρκώς και την παροτρύνει να προχωρήσει τη ζωή της. Χωρίς να τον καταλάβει κανείς, προσεγγίζει τον Κουράκο και του ζητάει να επισκεφτεί την Ιουλία.

Το προξενιό έχει ξεκινήσει. Από τη μία ο Ισίδωρος θέλει να ξεπλύνει την ντροπή, ενώ από την άλλη ο Ιάκωβος θέλει να δει ξανά την μικρή του αδελφή χαμογελαστή κι ερωτευμένη -με τον σωστό άνθρωπο! Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *