Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα έξαλλη – αναβάλλει τον γάμο

      Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα έξαλλη – αναβάλλει τον γάμο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα εξοργίζεται και ο γάμος αναβάλλεται, στις Άγριες Μέλισσες. Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζονται. Όλοι βρίσκονται σε μία μεγάλη σύγχυση, στο αρχοντικό των Σεβαστών. Η Κορίνα δεν αντέχει στην ιδέα πως ο Μελέτης παραμένει ερωτευμένος με την ξαδέλφη του.

            Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα έξαλλη – αναβάλλει τον γάμο

Το παρελθόν του την ενοχλεί, όπως, επίσης, την ενοχλεί και η στάση του απέναντι σε ορισμένα γεγονότα. Ο Μελέτης και ο Ακύλας θα πιαστούν στα χέρια, με τη ρήξη αυτή να φαίνεται οριστική.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κασσιανή στήνει ψεύτικο θαύμα στο μοναστήρι

Ο Ακύλας του ζητάει να βγάλει από τη μέση τη γυναίκα που αποτελεί κίνδυνο για τα σχέδιά τους. Ο Μελέτης δέχεται, λερώνει τα χέρια του με αίμα και ξεσπάει. Δεν αντέχει να είναι άλλο το τσιράκι του…

Βλέποντας τον Μελέτη να αλλάζει ξαφνικά, η Κορίνα αποφασίζει να βάλει ένα προσωρινό τέλος. Έτσι, ανακοινώνει πως ο γάμος δε θα γίνει. Τα σχέδια αναβάλλονται, όπως και οι ετοιμασίες που είχαν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω αμφιβάλλει για τον γιο του Βαγγέλα - Τι θα ανακαλύψει;

Η Κορίνα συνειδητοποιεί πως ο γάμος της με τον Μελέτη δεν ήταν τελικά αυτό που ήθελε, στις Άγριες Μέλισσες. Μέρα με τη μέρα τον βλέπει και νιώθει μία μεγάλη αποστροφή. Δε θέλει να δώσει άλλη συνέχεια.

Ο Μπάμπης εμφανίζεται στην μπουάτ των Σεβαστών, έχοντας πιάσει μόλις δουλειά. Η Κορίνα τον αντικρίζει και νιώθει ένα μεγάλο σκίρτημα. Είναι γοητευμένη και του το δείχνει, χωρίς δισταγμό. Το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται αλλού, με τον Μελέτη να υποψιάζεται πως κάτι πάει λάθος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *