Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτοί Απαγάγουν Το Μωρό Της Ισμήνης

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτοί Απαγάγουν Το Μωρό Της ΙσμήνηςΗ Γη της Ελιάς spoiler: Όλοι είναι τρομοκρατημένοι με τα τελευταία γεγονότα. Κάποιος αρπάζει βίαια το μωρό της Ισμήνης, τη στιγμή που εκείνη λείπει με τον πατέρα της, στην γη της ελιάς. Έχοντας αφήσει την κόρη της στην Μέλπω, αποφασίζει να κάνει μία βόλτα στα σοκάκια της κωμόπολης.

      Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτοί απαγάγουν το μωρό της Ισμήνης

Επιστρέφοντας, βλέπει την μητέρα της δεμένη και το μωρό να αγνοείται. Σύντομα οι απαγωγείς επικοινωνούν μαζί της τηλεφωνικά, ζητώντας της ένα τεράστιο χρηματικό ποσό! Η Ισμήνη απελπίζεται. Θεωρεί πως για όλα φταίει ο Σάββας.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια: οι δολοπλοκίες της Διώνης…

Ο πρώην σύζυγός της επιστρέφει από το εξωτερικό και την κατηγορεί πολύ άσχημα. Ξεσπάει και την απειλεί πως, μόλις εντοπιστεί το παιδί του, θα της πάρει την κηδεμονία. Ο πανικός έχει σκορπιστεί…

Κι όμως, οι απαγωγείς είναι πιθανό να είναι πολύ γνώριμα άτομα. Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να βοηθήσει να βρεθεί το μωρό της Ισμήνης στην γη της ελιάς, αναθέτει στον Δημήτρη να ψάξει τα άτομα που το άρπαξαν.

Εκείνος δέχεται και ξεκινάει τις έρευνες, κρατώντας τον Κωνσταντίνο σε επαφή με τους εγκληματίες. Αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι πως ο Δημήτρης βρίσκεται πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Μαζί με τον Ανέστη, έχουν αρπάξει το μωρό της Ισμήνης και ζητούν λύτρα. Η οικονομική καταστροφή του Δημήτρη, μετά τις απειλές της Άννας, αλλά και την απόρριψη της Αθηνάς, του στοίχισε αρκετά.

Αναζητά μανιωδώς νέα πηγή εσόδων. Η απαγωγή αυτή θα του φέρει μεγάλα ποσά στα χέρια του, τα όποια θα μοιραστεί με τον Ανέστη. Έτσι, λοιπόν, για άλλη μια φορά, οι δυο τους δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και φέρνουν τον τρόμο στην Αρεόπολη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *