Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αναγκάζεται και λέει όλη την αλήθεια στον Άγγελο

Σασμός spoiler: Παρά τις συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται, ο Άγγελος αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατάματα την Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Μετά από έρευνες, αντιλαμβάνεται πως η μητέρα του, η Ανθούλα, έχασε πολύ άδικα τη ζωή της.

  Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη αναγκάζεται και λέει όλη την αλήθεια στον Άγγελο

Ο παπά Μιχάλης βλέπει την μεγάλη καταστροφή να έρχεται και του ζητάει να σταματήσει. Φυσικά, ο Άγγελος δεν πτοείται και συνεχίζει να ερευνά. Θέλει να βρει την ιστορία της χαμένης του οικογένειας, ξύνοντας πληγές.

Μία μέρα, χτυπάει το κουδούνι των Σταματάκηδων. Μπαίνει μέσα, κοιτάζοντας στα μάτια τον Αστέρη και τον Μαθιό. “Είμαι ξάδελφός σας”, θα ομολογήσει, με την Καλλιόπη να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Έρχεται Η Ταπείνωση Της Άννας!

Βλέποντας πως δε μπορεί να κρατήσει άλλο κρυφή την ιστορία αυτή, ξεκινάει την αφήγηση. Δίπλα της βρίσκονται τα παιδιά της, αλλά και ο Άγγελος. Όλοι περιμένουν να ακούσουν την αλήθεια για πρώτη φορά.

Η Καλλιόπη λυγίζει, όσο ο Άγγελος βρίσκεται απέναντί της και την κοιτάζει, γεμάτος απόγνωση στη σειρά Σασμός. “Ήθελα να προστατεύσω την οικογένεια”, θα ξεστομίσει δειλά – δειλά.

Αμέσως θα αρχίσει να αναλύει ένα προς ένα τα γεγονότα. Ένας παράνομος έρωτας, μία εγκυμοσύνη ανεπιθύμητη, ένα μωρό σε ίδρυμα. Η Ανθούλα έχασε τα λογικά της και μπήκε σε κλινική, όπου και αυτοκτόνησε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πρώτη συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη στο κελί

Για να ξεπληρώσει το αδίκημα αυτό, ο Σταματάκης λέρωσε τα χέρια του με αίμα, σκορπίζοντας το τρόμο. Η βεντέτα συνεχίστηκε, με δύο πάρα πολύ σημαντικές απώλειες… Ο Αστέρης μαθαίνει -επιτέλους- τους λόγους που ο έρωτάς του με την Αργυρώ θεωρείται παράνομος. Πώς θα αντιδράσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση