Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα Καίει Το Αυτοκίνητο Του Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα Καίει Το Αυτοκίνητο Του ΔημήτρηΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης θα βρει το αυτοκίνητο του σε άσχημη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Ο πανικός θα σκορπιστεί, με την οργή του να ξεχειλίζει. Το σοκ θα είναι τεράστιο, με τον πρωταγωνιστή να βγαίνει εκτός εαυτού.

     Η Γη της Ελιάς Spoiler: Απίστευτο! Η Άννα καίει το αυτοκίνητο του Δημήτρη

Όσο ζει τον έρωτά του με την Αντιγόνη, η Άννα καραδοκεί. Βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνον. Έχει υποσχεθεί στον εαυτό της πως θα τον κάνει να πονέσει, όπως πόνεσε εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη κάνει όνειρα. Είναι ενθουσιασμένη με τον Δημήτρη και του ζητάει να γνωρίζει την μητέρα του, την Αθηνά. Ο Δημήτρης παγώνει, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα.

Φυσικά, δε τον ενδιαφέρει. Είναι θαμπωμένος από την Αντιγόνη, με αποτέλεσμα να μη βλέπει γύρω του την απόλυτη καταστροφή. Όσο ο Δημήτρης ζει τον απόλυτο έρωτα, το αμάξι του καίγεται, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Γιαγιά που ξέρει την αλήθεια θα μιλήσει ανοιχτά

Πίσω από αυτό βρίσκεται η Άννα, η οποία δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Αν δε δει τον Δημήτρη να υποφέρει, δε θα ησυχάσει. Ο πρωταγωνιστής βλέπει το αυτοκίνητό του να έχει μετατραπεί σε στάχτη και εξοργίζεται. Εννοείται πως το μυαλό του πηγαίνει στην Άννα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *