Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Έρωτας Για Τον Αλέξη – Ποια Τον Θέλει;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Έρωτας Για Τον Αλέξη – Ποια Τον Θέλει;Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Έρωτας Για Τον Αλέξη – Ποια Τον Θέλει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης βγαίνει από την κλινική κι ένας νέος έρωτας βρίσκεται στον δρόμο του, στην γη της ελιάς. Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στην Αρεόπολη, προκαλώντας τρόμο στην Μυρτάλη. Στην πραγματικότητα, όμως, δε θα την πλησιάσει ξανά. Τουλάχιστον, προσωρινά.

      Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέος έρωτας για τον Αλέξη – Ποια τον θέλει;

Μία νέα αιθέρια ύπαρξη έχει γοητεύσει τον γιο της Μαργαρίτας. Μία επισκέπτρια στην κλινική κατάφερε να του τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον. Ένα όμορφο ειδύλλιο γεννήθηκε, το οποίο θα συνεχιστεί για αρκετά επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Τέλος Του Πέτρου Βρουλάκη Στη Σειρά – Η Σοκαριστική Στιγμή Πλησιάζει

Ο Αλέξης δείχνει ερωτευμένος, γεγονός που ανακουφίζει την Μυρτάλη. Μένει μακριά της και απολαμβάνει κάθε λεπτό με τη νέα του σχέση. Τί είναι αυτό, όμως, που κρύβει στην πραγματικότητα;

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε στο TV24 για όλα όσα θα ακολουθήσουν στην γη της ελιάς, όταν ο Αλέξης και ο νέος του έρωτας γίνουν ένα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όταν ο Αλέξης βγει από την κλινική, θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με ένα άλλο πρόσωπο. Μια κοπέλα που βρέθηκε εκεί ως επισκέπτρια, με την οποία και έχουν έρθει κοντά. Και πάλι μέσα του θα υπάρχει η Μυρτάλη, αλλά όχι ως φαντασίωση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

»Δε θα ψάξει να βρει αμέσως την Μυρτάλη. Δε γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει, όμως ο Αλέξης αυτή τη φορά θα βγάλει ακόμα πιο επικίνδυνο εαυτό προς εκείνη. Υπάρχει μία σκηνή που ο ήρωάς μου βλέπει την Μυρτάλη από μακριά, την φωνάζει κι εκείνη αρχίζει να τρέχει… Η ζωή της λοιπόν θα μπει ξανά σε κίνδυνο».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *