Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον Θάνατο

Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον ΘάνατοΗ Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Αλέξη θα φρικάρει την πρωταγωνίστρια. Η Μυρτάλη θα βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση που θα σκεφτεί να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, στην γη της ελιάς. Θα χάσει σύντομα το μυαλό της, με τον φόβο να την κυριεύει.

                   Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ένα βήμα πριν τον θάνατο

Ο Αλέξης προσπαθεί να την προσεγγίσει, για να της αποδείξει πως δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Θέλει να της αποδείξει πως έγινε καλά, πως δε θα της κάνει ξανά κακό. Βέβαια, η Μυρτάλη δεν είναι σε θέση να το δεχτεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παίρνει το θερμοκήπιο – Ράκος η Άννα

Φοβάται πολύ στην ιδέα πως ο άνθρωπος αυτός θα της επιτεθεί ξανά. Δε μπορεί να κυκλοφορεί στη Μάνη ελεύθερη και αισθάνεται ιδιαίτερα ανασφαλής. Γιατί θα οδηγηθεί στην αυτοκτονία;

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσε συνέντευξη στο TV24, μιλώντας για την επιστροφή του Αλέξη στην γη της ελιάς, αλλά και για την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει η Μυρτάλη Βρεττάκου. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δε θα ψάξει να βρει αμέσως την Μυρτάλη. Δε γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει, όμως ο Αλέξης αυτή τη φορά θα βγάλει ακόμα πιο επικίνδυνο εαυτό προς εκείνη. Υπάρχει μία σκηνή που ο ήρωάς μου βλέπει την Μυρτάλη από μακριά, την φωνάζει κι εκείνη αρχίζει να τρέχει… Η ζωή της λοιπόν θα μπει ξανά σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί δε θα προβληθεί τις επόμενες Κυριακές;

»Η Μυρτάλη θα φτάσει σε άσχημο σημείο. Από τη φρίκη που βιώνει, μπορεί να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία. Πάντως, δε νομίζω να την απαγάγει ξανά, με άλλο τρόπο θα βρίσκεται δίπλα της Ο Αλέξης είναι σίγουρος και πεπεισμένος πως και η Μυρτάλη είναι ερωτευμένη μαζί του».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση