Σασμός: Η Άσπα Φρικάρει – Ο Διονύσης Απειλεί «Θα Σε Καρφώσω Για Τον Στεφανή»

Σασμός : Η Άσπα φρικάρει – Ο Διονύσης απειλεί «Θα σε καρφώσω για τον Στεφανή»

Σασμός: Η Άσπα Φρικάρει – Ο Διονύσης Απειλεί «Θα Σε Καρφώσω Για Τον Στεφανή»

Σασμός: Μία μεγάλη αποκάλυψη θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Κώστας παραμένει μπλεγμένος στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο Διονύσης δίνει εντολές, με την Άσπα να εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός.

  • Σασμός : Η Άσπα φρικάρει – Ο Διονύσης απειλεί «Θα σε καρφώσω για τον Στεφανή»

Μία τεράστια σύγκρουση ακολουθεί και διχάζει. Η Άσπα εντοπίζει στα πράγματα που Κώστα αρχαία μικρά αντικείμενα, με τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας έχει βουίξει σε όλη την Κρήτη, με την ηρωίδα να παγώνει στη σκέψη πως ο άντρας της είναι μπλεγμένος.

Διαβάστε Επίσης  «Αυτή η νύχτα μένει»: Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Όλα γύρω της καταρρέουν. Θέλει να προστατεύσει τον Κώστα, πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται -πια- σε απόγνωση…

Κι όμως, η Άσπα θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα, το οποίο δε θα της βγει σε καλό. Μαθαίνει πως ο Διονύσης είναι ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης και τρέχει να τον συναντήσει. Ένας έντονος διάλογος ξεσπάει ανάμεσά τους, με τον Διονύση να εξοργίζεται.

Η Άσπα του ζητάει να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα ο Διονύσης να βγαίνει εκτός εαυτού, στη σειρά Σασμός. Οι απειλές ξεκινούν, με επίκεντρο τον Στεφανή. Ο Διονύσης την απειλεί πως εάν ανοίξει το στόμα της ή εμποδίσει την παράνομη αυτή δράση, θα μιλήσει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ιουλία Και Μυρτάλη Δίνουν Έναν Τελευταίο Αγώνα Πριν Τη Δίκη

Θα αποκαλύψει πως η Άσπα διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον Στεφανή και όλα θα γκρεμιστούν σε δευτερόλεπτα. Η Άσπα παγώνει μόλις ακούει αυτές τις απειλές. Ο φόβος την κυριεύει και αισθάνεται πως όλα θα διαλυθούν, εάν επιμείνει. Έτσι, κάνει τα στραβά μάτια, με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας να εξαπλώνεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *