Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα Αγωνία Για Την Ελένη Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα Αγωνία Για Την Ελένη Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του ΛάμπρουΆγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα Αγωνία Για Την Ελένη Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές προβλέπονται να είναι οι εξελίξεις για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Λάμπρος βρίσκεται στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά με την Ελένη να αγωνιά. Ο ήρωας θα περάσει από σαράντα κύματα καθώς πολλές θα είναι οι φορές που θα κινδυνεύσει. Ποιοι θα τον σώσουν και πότε θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέα αγωνία για την Ελένη σε κίνδυνο η ζωή του Λάμπρου

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Λάμπρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό στον Αντώνη και παράλληλα ο Προκόπης προχωράει το σχέδιό του για να τον δικαιώσει. Η Ελένη είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον αγαπημένος της, Λάμπρο. Ο Ζάχος όπως όλα δείχνουν θα την βοηθήσει ξανά με την ίδια να τον εμπιστεύεται πλήρως.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Ο Δεμερτζής διώχνει την Αλεξάνδρα»

Ένας νέος θάνατος θα συγκλονίσει τους πάντες στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ιδιαίτερα το Διαφάνι με την Ελένη και τον Πέτρο να είναι σίγουροι πως πρόκειται για μια στημένη δολοφονία. Ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό καταφέρνοντας να του ρίξει στάχτη στα μάτια σχετικά με τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ.

Ο Βαρουξής μοιράζεται το σχέδιο του με τον Λάμπρο ενώ στο Διαφάνι έχουμε επιστροφές. Ο Προκόπης επιστρέφει στο χωριό του και συγκινεί τους πάντες. Όμως πολλοί είναι αυτοί που θα δούνε την επιστροφή του με καχυποψία. Ο Προκόπης επέστρεψε, με τον Λάμπρο να παραμένει ακόμα στην εξορία.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επεισόδια: 18 ,19 , 20 , 21 επόμενα επεισόδια

Η Ελένη κοιμάται και ξυπνάει με τον φόβο πως ο αγαπημένος της κινδυνεύει κάθε μέρα καθώς έχει ξαναμπεί στο στόχαστρο του καθεστώτος επειδή είδε με τα ίδια του τα μάτια τους άντρες της χούντας να σκοτώνουν τα μέλη της ΕΑΚ.

Ο ήρωας δεν θα μπορέσει ποτέ να αφεθεί ελεύθερος καθώς αποτελεί απειλή για την ευμάρεια και την μακροημέρευση της κυβέρνησης. Ο τρόμος για την Ελένη μήπως ο Λάμπρος στις Άγριες Μέλισσες βρει φρικτό τέλος στην εξορία πολλαπλασιάζεται καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει πλήρως για τον ήρωα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *