Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος.Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1

  • Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46 – Β Κύκλος

Η Ελπίδα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ελένη ότι ξέρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα τα εγκλήματα, αλλά τον καλύπτει, γιατί κρατάει τον Ιάσωνα και την απειλεί με τη ζωή του.

Ο διοικητής κατηγορεί τον Χρήστο ότι εξαφάνισε και σκότωσε την Δάφνη και ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα για την σύλληψή του. Ο Νικήτας παραδίνεται σ’ αυτούς που τον καταδιώκουν, προκειμένου να σώσει τη Λήδα και την οικογένειά της, ξέροντας πως μπορεί να μη βγει ζωντανός από τα χέρια τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η ημέρα της δίκης έρχεται 1,5 χρόνο μετά

Η Λήδα είναι σε απόγνωση. Ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας.

Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε.

Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. Η Ελπίδα ανησυχεί για τον Ιάσωνα, ενώ η Αλίκη την υποπτεύεται σοβαρά και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers

πηγή

Ήλιος – Επεισόδια 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 36 , 37, 38, 39, 40

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *