Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος.Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1

  • Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 46 – Β Κύκλος

Η Ελπίδα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ελένη ότι ξέρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα τα εγκλήματα, αλλά τον καλύπτει, γιατί κρατάει τον Ιάσωνα και την απειλεί με τη ζωή του.

Ο διοικητής κατηγορεί τον Χρήστο ότι εξαφάνισε και σκότωσε την Δάφνη και ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα για την σύλληψή του. Ο Νικήτας παραδίνεται σ’ αυτούς που τον καταδιώκουν, προκειμένου να σώσει τη Λήδα και την οικογένειά της, ξέροντας πως μπορεί να μη βγει ζωντανός από τα χέρια τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα συλλαμβάνεται από τον Ζάχο

Η Λήδα είναι σε απόγνωση. Ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας.

Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε.

Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. Η Ελπίδα ανησυχεί για τον Ιάσωνα, ενώ η Αλίκη την υποπτεύεται σοβαρά και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης      Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει τα βουνά και αναζητά αποδείξεις

πηγή

Ήλιος – Επεισόδια 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Ήλιος επεισόδια β’ Κύκλος : 36 , 37, 38, 39, 40

Αφήστε μια απάντηση