Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 44 και 45 που θα προβληθούν 17 και 18 Νοεμβρίου.

Σασμός 17/11 Επεισόδιο 44
Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το κειμήλιο που κληρονομεί ο Μάνος από τον Ιάκωβο

Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Σασμός 18/11 Επεισόδιο 45
Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος κολλητοί – Εκτός η Μυρτάλη

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *