Σασμός Εξελίξεις: Εξηγήσεις Για Την Ανθούλα Από Την Καλλιόπη Ζητά Ο Αστέρης

Σασμός εξελίξεις: Ο Αστέρης ψάχνει απεγνωσμένα την αλήθεια για τη θεία του την Ανθούλα και ζητά εξηγήσεις από την Καλλιόπη, στο σημερινό επεισόδιο «Σασμός».

  • Σασμός εξελίξεις: Εξηγήσεις για την Ανθούλα από την Καλλιόπη ζητά ο Αστέρης

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη μπαίνει στο σαλόνι και βλέπει τον Αστέρη να ανακατεύει τα πράγματα και να ψάχνει αναστατωμένος. Μέσα στην ταραχή του σπάει ένα πιάτο κι η μητέρα του γίνεται έξαλλη ρωτώντας τον τι γυρεύει. Εκείνος της απαντάει με ύποπτο ύφος ότι ψάχνει μία φωτογραφία για την Ανθούλα. Τότε, η Καλλιόπη σοβαρεύει και ταράζεται, «Που τη θυμήθηκες τη συγχωρεμένη», τον ρωτάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισμήνη: «Μη δίνεις λεφτά στην μητέρα μου»

Ο Αστέρης καταλαβαίνει την ταραχή της κι αρχίζει και τις κάνει περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη θεία του. Έχει καταλάβει ότι κάπως σχετίζεται με τη βεντέτα και προσπαθεί να ανακαλύψει τι πραγματικά είχε συμβεί ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

«Είναι αλήθεια πως είχε έναν άτυχο έρωτα;», ρωτάει ο Αστέρης τη μητέρα του. Εκείνη του εξηγεί ότι άτυχος έρωτας είναι αυτός που δεν καταλήγει σε γάμο και παιδιά. Του απαντάει ότι η Ανθούλα ήταν ανύπαντρη κι έμενα στην Αθήνα, κανείς δεν ήξερε τι έκανε εκεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Την ίδια στιγμή, στη σειρά «Σασμός», η Καλλιόπη δεν θα παραλείψει να ρίξει τα καρφιά της στο γιο της και ο Αστέρης μένει με ανοιχτό το στόμα, ξεχνώντας στιγμιαία την Ανθούλα. «Άτυχος έρωτας ήταν ο δικός σου με την Στέλλα», θα του πει και θα τον αφήσει άναυδο…

Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν μάθει ότι η μητέρα του τού κρύβει όντως πράγματα; Η συνέχει επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση