Η Γη Της Ελιάς : Ο Μάνος Αλλάζει Στρατόπεδο

Η Γη Της Ελιάς Επεισοδια: Ο Μάνος Αλλάζει ΣτρατόπεδοΗ Γη της Ελιάς επεισοδια: Τα νέα για το μαγείρεμα της διαθήκης φτάνει στους Βρεττάκους. Ο Μάνος ενημερώνεται πως ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη στην γη της ελιάς κι εξοργίζεται. Όλοι θεωρούσαν πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Αθηνά.

  • Η Γη της Ελιάς : Ο Μάνος αλλάζει στρατόπεδο

Στο μεταξύ, η Αθηνά, έχοντας κουραστεί από αυτή την κατάσταση, αρχίζει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Δίνει στη Μυρτάλη περιουσιακά στοιχεία, όπως κοσμήματα, για να δείξει πως η ίδια δε θέλει άλλες ίντριγκες μέσα στην οικογένειά της.

Η Μυρτάλη, από την άλλη πλευρά, έχει υποψιαστεί πως ο θείος της κάτι έχει αλλάξει στη διαθήκη. Φυσικά, το ξέσπασμα που ακολουθεί θα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Όλοι γίνονται μια γροθιά κατά του Ισίδωρου, εκτός από τον… Μάνο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βοηθάει τον Πότη να τα φτιάξει με την Άννα

Κι ενώ στην αρχή εξοργίζεται, στο τέλος ακολουθεί πιστά τον πατέρα του. Μπορεί ο Μάνος να φωνάζει και να ωρύεται για τη διαθήκη, ο Ισίδωρος, όμως, δεν παύει να είναι πατέρας του, στην γη της ελιάς.

Έτσι, αλλάζει στρατόπεδο και -παρά τις όλες αδικίες- τον υποστηρίζει. Άλλωστε, έχει κι εκείνος όφελος από τον μαγειρεμένη περιουσία. Ένας τεράστιος πόλεμος θα ξεσπάσει, με τον Ιάκωβο να παίρνει θέση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Πώς τελειώνει ο πρώτος κύκλος της σειράς

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Από τη μία πλευρά θα είναι ο Ισίδωρος κι ο Μάνος, ενώ από την άλλη, ο Ιάκωβος, η Μυρτάλη και η Ιουλία. Μάλιστα, η Ιουλία θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες, ψάχνοντας τη λύση – κλειδί.

Απέναντι σε αυτό θα βρεθεί και η Αθηνά, η οποία θα δεχτεί να συμμαχήσει με την Μυρτάλη. Τίποτα δε θα είναι όπως ήταν παλιά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *