ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 38-39: μία αποκάλυψη που θα σοκάρει!

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 38-39: μία αποκάλυψη που θα σοκάρει!ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 38-39: μία αποκάλυψη που θα σοκάρει!

Περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 38 και 39 που θα προβληθούν 8 και 9 Νοεμβρίου.

Η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Σασμός 8/11 Επεισόδιο 38

Επεισόδιο 38:
Η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Η πορεία της υγείας του Αστέρη βελτιώνεται και η σχέση του με την Αργυρώ αναζωπυρώνεται.

Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειές της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Ο Πέτρος προβληματίζεται από τη στάση που κρατάει η Σεμίνα, ενώ η Βασιλική δέχεται στο σπίτι της μία απρόσμενη επίσκεψη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης καταρρέει στην κηδεία του Νικήτα

Ο Κώστας παίρνει εντολή από τον Διονύση να κάνει μία παράδοση αρχαίων χωρίς να ξέρει ότι η αστυνομία έχει πληροφορίες και είναι σ’ ετοιμότητα για να εξαρθρώσει τη σπείρα.

Ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για το παρελθόν και την ταυτότητα της μητέρας του και βρίσκεται μπροστά σε μία αποκάλυψη που θα τον σοκάρει.

Σασμός 9/11 Επεισόδιο 39

Επεισόδιο 39:
Ο Άγγελος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε. Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς επεισόδια 25 + 26: Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για το φόνο του Στεφανή. Η Θοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με το Γιώργη, ένα απρόβλεπτο περιστατικό ωστόσο, θα γκρεμίσει τα σχέδιά της.

Ο Αστέρης αναρρώνει, και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Το μυστικό τους, ωστόσο, θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή, σε κάποιον που δεν πρέπει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση