Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Χωρίζει Την Ιουλία Και Γυρνάει Στην Αρετή

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Χωρίζει Την Ιουλία Και Γυρνάει Στην Αρετή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι ζωές όλων αλλάζουν ριζικά. Δύσκολες αποφάσεις θα κληθούν να πάρουν οι πρωταγωνιστές, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία και η απόγνωση κυριεύει το ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

  • Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία και γυρνάει στην Αρετή

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Όλη η Μάνη κακολογεί την Ιουλία, με το νέο της παράνομης σχέσης τους να τρέχει σε όλη την Αρεόπολη. Η Αρετή μαθαίνει πως ο σύζυγός της επέστρεψε στην πρώην του και χάνει το μυαλό της.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Η αποκάλυψη του Γεωργίου για το μέλλον της σειράς

Μπαίνει στο αυτοκίνητο και οδηγεί, χωρίς να βλέπει μπροστά της. Τα μάτια της είναι βουρκωμένα… Το αμάξι της συγκρούεται μετωπικά με ένα άλλο όχημα και η πρωταγωνίστρια οδηγείται στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Η Βασιλική και ο Στέφανος τρέχουν στο πλευρό της. Την στηρίζουν και για πρώτη φορά παίρνουν το μέρος της. Ειδικά ο Στέφανος, αρνείται να κοιτάξει τον πατέρα του στα μάτια. Οι Καπερνάροι είναι διαλυμένοι…

Βλέποντας την Αρετή σε αυτή την κατάσταση, καταρρέει. Αντιλαμβάνεται πως η λύση για να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια είναι μία. Ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία με μεγάλο πόνο, στην γη της ελιάς. Την κοιτάζει και της αποκαλύπτει πως δε μπορεί να συνεχίσει άλλο…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Ντίνα γίνεται έξαλλη με τον Βαγγέλη

Η Ιουλία παγώνει, γνωρίζει, όμως, πως αυτό είναι το σωστό. Δε μπορούν να είναι μαζί μετά από όλα όσα έγιναν. Τον αγκαλιάζει σφιχτά και του εύχεται τα καλύτερα, με την καρδιά της τσακισμένη.

Ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της οικογένειάς του. Μόλις η Αρετή συνέρχεται, της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να τον συγχωρέσει. Γίνεται ξανά ο πιστός και στοργικός σύζυγος που ήταν παλιά και επιχειρεί να τα διορθώσει όλα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *