Oρφέας Αυγουστίδης : Ο Αστέρης παπάς

Oρφέας Αυγουστίδης : Ο Αστέρης παπάςOρφέας Αυγουστίδης : Ο Αστέρης παπάς

Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα φορέσει ράσο; Κι όμως ο Αστέρης αφήνει για λίγο τον Σασμό για να υποδυθεί έναν ερωτευμένο ιερέα για την σειρά του της ΕΡΤ1 Καρτ ποστάλ.

Στην προσπάθεια του να βρει τις ισορροπίες του μετά την προδοσία της Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) συνεχίζει την περιπλάνηση του στην Κρήτη, εξερευνώντας όμορφες άγνωστες γωνιές της πατρίδας του.

Oρφέας Αυγουστίδης : Ο Αστέρης παπάςΣε μία από τις εξορμήσεις του για τρέξιμο, γυρίζει άσχημα τον αστράγαλο του. Βρίσκεται τραυματισμένος σε ένα μικρό ορεινό, χωριό, όπου θα ζητήσει βοήθεια. Εκεί γνωρίζει έναν νεαρό ιερέα, τον παπα-Σταύρο, που τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος αφήνει για λίγο το πλατό του «Σασμού» και φοράει… ράσο για να συμμετάσχει στην ξεχωριστή σειρά!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Βασιλική: «Σου απαγορεύω να ξαναμιλήσεις στον γιο μου»

Αφοσιωμένος στο εκκλησιαστικό του λειτούργημα, ο παπα-Σταύρος έχει μοναδική συντροφιά έναν φλύαρο παπαγάλο. Χειροτονήθηκε πρόσφατα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Γνωρίζει καλά τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, η αλήθεια- όμως είναι πως τη δική του καρδιά δεν μπορεί να τη… γιάνει! Γιατί είναι τρελά ερωτευμένος με την Κατερίνα (Ελένη Μπούκλη), την καλοσυνάτη δασκάλα του χωριού.

Oρφέας Αυγουστίδης : Ο Αστέρης παπάςΗ καρδιά και η ψυχή του αναστατώνονται για πρώτη φορά σύμφωνα με το gossip-tv.gr και, όσο κι αν προσπαθεί να τις «δαμάσει», δεν τα καταφέρνει. Στο πρόσωπο του ο Τζόζεφ θα δει κατάματα τον εαυτό του και όσα υπέφερε από τον ερωτά του για τη Σάρα, που έληξε άδοξα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τσαρούχας: «Ο Στάθης θα δεχθεί την Αριάδνη πίσω»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *