H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μαθαίνει μυστικά και διεκδικεί την περιουσία

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μαθαίνει μυστικά και διεκδικεί την περιουσίαH Γη της Ελιάς-spoiler: Η Μυρτάλη μαθαίνει μυστικά και διεκδικεί την περιουσία

H Γη της Ελιάς: Ενα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στη Μάνη και φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων…

Η Γη της Ελιάς: Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα

Κυριακή 31/10

Η Μυρτάλη, πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον Ισίδωρο σαφή την απόφασή της να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας, ακόμα και το δικό του μερίδιο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Ισίδωρος, όμως, έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας τού επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του. Ο Λυκούργος μαθαίνει, εμπιστευτικά, από τον αστυνόμο Κουράκο όλο το παρασκήνιο για τους φόνους του Πέτρου και της Στέλλας. Η Αθηνά, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον μικρότερό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μητέρα της Αθηνάς, κρυφά απ’ όλους. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται σε ένα ακόμα παράνομο ραντεβού και τώρα πια καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

 

Δευτέρα 01/11

Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και του λέει πως, αν συνεχίσει να απειλεί την κόρη της, θα τον βρουν νεκρό. H Μέλπω προσπαθεί να κάνει μια κίνηση για να έρθει λίγο πιο κοντά με τον Λυκούργο, αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση. Στο μεταξύ, η Αρετή πιάνει τον Στάθη να μιλά κρυφά στο τηλέφωνο έξω από το σπίτι μέσα στη νύχτα και αμέσως της μπαίνουν υποψίες. Οταν εκείνος φύγει για να συναντήσει την Ιουλία, η Αρετή θα τον παρακολουθήσει. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα ένοχα μυστικά της Αθηνάς, αλλά η έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη. Ο Ιάκωβος Βρεττάκος γυρίζει από την Ισπανία για πάντα στη Μάνη. Η Χάιδω πηγαίνει στο Γύθειο και συναντά την ερωμένη του άντρα της. Παίρνει μεγάλη ταραχή μετά τις αποκαλύψεις για το ανήθικο παρελθόν του και γυρεύει παρηγοριά στον Λυκούργο. Η Αντιγόνη τολμά να εμπιστευτεί τον Δημήτρη και του εκμυστηρεύεται την αγωνία της για το ποιος μπορεί να είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, προειδοποιεί τον Λυκούργο να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την αγωγή, γιατί αλλιώς η σύγκρουσή τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες. Ο Αποστόλης δείχνει την απογοήτευσή του στην Ευτυχία για την επανασύνδεσή της με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος συναντιέται με τον Λυκούργο ύστερα από 20 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

 

Τρίτη 02/11

Η κουβέντα του Λυκούργου με τον Ιάκωβο ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να φύγει από τη Μάνη. Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη και αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ανέστης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με σκοπό να κλείσει τα στόματα που αμφισβητούν τις προθέσεις του και την επανασύνδεσή τους. Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως νιώθει πιο μόνη και ανυπεράσπιστη από ποτέ. Τα ανοιχτά μέτωπα έχουν αρχίσει να την καταβάλλουν. Η Χάιδω, σε συνεργασία με τον Φίλιππο, βάζει σε εφαρμογή τη μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της. Η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Η Χάιδω, σε μια κρίση θυμού, αποκαλύπτει στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ξεσπά η Λιζέτα: «Φέρε μου πίσω το παιδί»

Τετάρτη 03/11

Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένειά του…

 

Πέμπτη 04/11

Ο Φίλιππος βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του. Η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Η Αννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *