Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Μαγείρεμα Της Διαθήκης Και Η Θέση Του Μάνου

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Μαγείρεμα Της Διαθήκης Και Η Θέση Του ΜάνουΗ Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Μαγείρεμα Της Διαθήκης Και Η Θέση Του Μάνου

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Μία σοκαριστική εξέλιξη έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων στην γη της ελιάς, με τη διαθήκη να ανοίγει ξανά.

  • Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Το μαγείρεμα της διαθήκης και η θέση του Μάνου

Η Μυρτάλη δίνει τον δικό της δικαστικό αγώνα, προκειμένου να αποδείξει πως η Αθηνά καταχράστηκε την περιουσία του πατέρα της. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη Ένα Βήμα Πριν Τον Θάνατο

Σύντομα θα αποδειχθεί πως ο Ισίδωρος μαγείρεψε τη διαθήκη του αδελφού του. Άλλαξε τα πάντα, συνεχίζοντας την παράδοση των Βρεττάκων. Ο Ιπποκράτης είχε αφήσει την περιουσία του στην Μυρτάλη, πηγαίνοντας κόντρα στον αδελφό του και στις παραδόσεις της οικογένειας.

Ποια είναι η σχέση του Μάνου σε αυτό; Υποστηρίζει τον πατέρα του ή κρατάει απόμακρη στάση; Η Μαρίνα εξοργίζεται μαζί του…

Μία εβδομάδα αποκαλύψεων έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Ο Μάνος μαθαίνει πως ο πατέρας του έχει κι άλλο παιδί, με την Μαρίνα να του αποκαλύπτει πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του.

Διαβάστε Επίσης  H Γη Της Ελιάς: Η Άννα Τετ-Α-Τετ Με Τη Κοπέλα Που Τη Κορόιδεψε «Παλιοθήλυκο Δώσε Μου Τα Λεφτά Αλλιώς…»

Αυτό θα ταράξει πολύ τον πρωταγωνιστή, ο οποίος θα χάσει κάθε ιδέα για τον ηθικό πατέρα του. Το νέο, όμως, δε θα είναι μόνο αυτό. Σύντομα ο Μάνος θα μάθει πως ο πατέρας του μαγείρεψε τη διαθήκη, στην γη της ελιάς.

Αυτό δείχνει πως ο πρωταγωνιστής δεν είχε ιδέα, άρα και καμία ανάμειξη. Η ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και γιο θα είναι τεράστια. Όσο για τον κρυφό του γάμο; Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” πως ο Ισίδωρος θα αργήσει να μάθει για τη σχέση του με την Μαρίνα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση