Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή Η Γυναίκα Θα Κλέψει Την Καρδιά Του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή Η Γυναίκα Θα Κλέψει Την Καρδιά Του ΝικηφόρουΆγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή Η Γυναίκα Θα Κλέψει Την Καρδιά Του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ρένα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στη ζωή του Νικηφόρου Σεβαστού. Μία νεαρή και πανέμορφη γυναίκα, γοητεύει τον πρωταγωνιστή, παρασύροντάς τον στα δίχτυα της.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή η γυναίκα θα κλέψει την καρδιά του Νικηφόρου

Το διαζύδιο με την Ασημίνα έχει βγει. Το επόμενο βήμα είναι πολύ κοντά και για τους δύο. Η Ασημίνα βιώνει κάτι έντονο με τον Πέτρο Ορφανίδη, βρίσκοντας παρηγοριά στην αγκαλιά του. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος προσπαθεί να την ξεχάσει, φλερτάροντας.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή και ο Δημήτρης του ορμάει

Η Ρένα περνάει ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ στην μπουάτ του Νκηφόρου, με την πρώτη γνωριμία να είναι γεγονός στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος της ζητάει να βγουν οι δυο τους για να γνωριστούν καλύτερα, με το νέο ειδύλλιο να ξεκινά…

Η ταλαντούχα Μελίνα Λεφαντζή υποδύεται την Ρένα, τη γυναίκα που θα αλλάξει ριζικά την ζωή του Νικηφόρου Σεβαστού. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε άσχημη περίοδο, έχοντας χάσει οριστικά την Ασημίνα.

Γνωρίζει πως βγαίνει με το Πέτρο Ορφανίδη και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Βέβαια, είναι αργά. Η Ασημίνα θέλει να βάλει ένα τέλος στη σχέση της με τον Νικηφόρο, όσο κι αν τα μάτια της προδίδουν το αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση, ο Νικηφόρος φλερτάρει την Ρένα. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως, σταδιακά, θα δεθεί μαζί της. Τα αγαπημένα μας ζευγάρια χωρίζονται, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Θα συνειδητοποιήσουν, άραγε, πως ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει, όπως πιστεύουν οι ίδιοι; Τί εκπλήξεις τους επιφυλάσσει η συνέχεια; Νικηφόρος και Ασημίνα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *