Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς ΩνάσηΠέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Αλέξης Μανθεάκης, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση και συγγραφέας του βιβλίου «Αθηνά: Στο μάτι του κυκλώνα».

Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1953 στην Τάνγκα της πρώην Τανγκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στο Λονδίνο και στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Επιμένουν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη: Είχε «ραντεβού θανάτου» στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Είχε γράψει άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquire και είχε δώσε συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.

Η φήμη του εκτινάχθηκε όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνάς Ωνάση και του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, στα χρόνια που έλαβε χώρα η μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας του μεγιστάνα και των Ελλήνων διαχειριστών του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Διαβάστε Επίσης  ΔΕΗ: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο

Εδώ και καιρό ο Αλέξης Μανθεάκης είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε αφιερώσει όλον τον χρόνο του στη συγγραφή βιβλίων.

Αφήστε μια απάντηση