Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά

Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά

Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά
ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ 31/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Επεισόδιο 6ο
Τίτλος: Black Out

Ο Γιώργος πιστεύει πως οδεύουν προς επανάληψη του μακελειού και μαζί με τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό. Μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει.

Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακομιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Άη-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος δίνει spoiler στο 2night Show μπροστά στον Χαρίτο

Η Ίρις απεγκλωβίζεται από την σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακοστρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα στα οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Μαθαίνει την απιστία του άντρα της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση