Ήλιος Spoiler: Αυτός Παίρνει Την Θέση Του Δημήτρη Λαϊνά

Ήλιος Spoiler: Αυτός Παίρνει Την Θέση Του Δημήτρη ΛαϊνάΉλιος Spoiler: Αυτός Παίρνει Την Θέση Του Δημήτρη Λαϊνά

Ήλιος Spoiler: Η δεύτερη σεζόν για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος έχει ξεκινήσει δυναμικά και φέτος εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχει η πλοκή του σεναρίου.

  • Ήλιος Spoiler: Αυτός παίρνει την θέση του Δημήτρη Λαϊνά

Στον φετινό κύκλο, πολλά είναι τα πρόσωπα που θα εντάχθηκαν και προκάλεσαν αναταράξεις στην πλοκή της σειράς. Ο νέος χαρακτήρα που εισβάλει στην σειρά Ήλιος στα επόμενα επεισόδια είναι ο Πάνος Σταματίου, που θα υποδυθεί ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Αυτός σκότωσε τον γιο του Ιάκωβου

Ενώ οι εξελίξεις προχωρούν με τον Δημήτρη να είναι εξαφανισμένος από όλους, στο Αστυνομικό Τμήμα της Καβάλας καταφθάνει ο αντικαταστάτης του. Ο διοικητής Πάνος Σταματίου αναλαμβάνει τα ηνία του αστυνομικού σώματος. Ο ίδιος δίχως να χάσει χρόνο ενημερώνει αναλυτικά τους πάντες σχετικά με τις υποθέσεις που άφησε ανοιχτές ο Δημήτρης Λαϊνάς ο οποίος είναι εξαφανισμένος. Οι υποθέσεις που εκκρεμούν πρέπει να λυθούν άμεσα και ανάμεσα σε αυτές είναι και η εξαφάνιση της κόρης της οικιακής βοηθού της Αλίκης, της Αρετής σύμφωνα με το περιοδικό MYtv.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Βασιλική και Μαθιός φεύγουν από το χωριό

Καθώς οι έρευνες σχετικά με την εξαφάνιση της κόρης της Αρετής προχωρούν, ο Πάνος ανακαλύπτει πως το τελευταίο άτομο που συνάντησε το μικρό κορίτσι ήταν η Ελπίδα και για αυτό τον λόγο ο αστυνόμος της ζητάει να καταθέσει. Όπως όλα δείχνουν η παρουσία του Πάνου Σταματίου στην σειρά Ήλιος θα φέρει τα πάνω κάτω και θα ανατρέψει τις ισορροπίες καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που ο μόνος του στόχος είναι να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις με κάθε κόστος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *