Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας για Νικηφόρο. Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του!

Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας για Νικηφόρο. Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του!Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας για Νικηφόρο. Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του!

Μια νέα γυναίκα θα μπεί στη ζωή του Νικηφόρου στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Ασημίνα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει καινούρια αρχή στη ζωή του και έτσι μια νέα γυναίκα έρχεται να τον κάνει ξανά να ερωτευτεί. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Οι υπογραφές του διαζυγίου πέφτουν

Τόσο η Ασημίνα όσο και ο Νικηφόρος, αν και υποφέρουν από τον χωρισμό τους, ωστόσο ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα νιώθουν και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Την ίδια ώρα η Ασημίνα γνωρίζει τον Πέτρο, ο οποίος της έχει δηλώσει ανοιχτά το πώς νιώθει για εκείνη και η ίδια μοιάζει γοητευμένη από το ενδιαφέρον του. Γεγονός που την κάνει να ζητήσει από τον Νικηφόρο να επισπεύσουν το διαζύγιό τους, αν και βαθιά μέσα της θα ήθελε να είναι ξανά μαζί του.

Εκείνος μετά από τη δική της επιθυμία δίνει εντολή να βγουν τα χαρτιά και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να υπογράψει. Και οι δύο διστάζουν! Παρότι ο έρωτάς τους δεν έφυγε ποτέ, ωστόσο ο ένας πιστεύει πως ο άλλος τον έχει ξεπεράσει! Οι υπογραφές τελικά πέφτουν, και επίσημα πια ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χωρίζουν!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Χρήστο και Αριάδνη

Εκτός, όμως από την Ασημίνα, που έχει βρει μια διέξοδο στο φλερτ του Πέτρου, και ο Νικηφόρος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να προχωρήσει τη ζωή του όταν θα γνωρίσει μια νέα γυναίκα. Πρόκειται για τη Ρένα, μια νεαρή κοπέλα με την οποία θα γνωριστούν στην μπουάτ, όταν εκείνη θα πάει εκεί με την παρέα της για να διασκεδάσει. Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους φαίνεται το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον και καταλήγουν να περάσουν όλο το βράδυ τους μαζί συζητώντας και διασκεδάζοντας. Ο Νικηφόρος, ενθουσιασμένος από τον χαρακτήρα της, της ζητάει να βγουν ραντεβού και εκείνη δέχεται.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ…

Η υπόθεση του θέμελη και η γνωριμία του Δούκα και της Αντιγόνης γίνεται η αφορμή για να του εκμυστηρευτεί πολλά μυστικά της οικογένειας Σεβαστού. Την ίδια ώρα η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της μια ερωτική αντίζηλο και της δίνει τελεσίγραφο να μείνει μακριά από τον άντρα της. Παρά τις διαβεβαιώσεις πως δεν κινδυνεύει από εκείνη, τα σχέδιά της είναι τελείως διαφορετικά, αφού καταφέρνει να συναντήσει τον Δούκα μόνη της και του κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος επιμένει: «Πόσο πιο καθαρά να στο πω;»

Την ίδια ώρα, η Δρόσω κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση του Λευτέρη όταν ο νεαρός εμφανίζεται και τη βοηθάει σε μια σκηνή του έργου όπου το ζευγάρι των πρωταγωνιστών ανταλλάσσουν φιλί. Μπορεί το φιλί να έγινε στο πλαίσιο του θεατρικού, όμως και οι δύο το ήθελαν πολύ και κανείς δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του. Παράλληλα ο Κωνσταντής κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει ξανά τη Δρόσω, αλλά ο Μελέτης ανακαλύπτει τον παράνομο δεσμό του με τη Ζωή και προειδοποιεί να μπει γρήγορα ένα τέλος προτού το μάθει ο Ακύλας.

Η Ελένη με τη βοήθεια του Ζάχου καταφέρνει να πάει στη Λέρο και να συναντήσει τον Λάμπρο, ο οποίος πέφτει στην αγκαλιά της και δεν πιστεύει την έκπληξη αυτή. Ο γάμος της Ουρανίας και του Κυριάκου έχει τριγμούς εξαιτίας του δανείου που πήρε για τον Σαραντόπουλο, ενώ η Σοφούλα δεν είναι έτοιμη να βρεθεί ερωτικά με τον Αγγελο, που νιώθει απόρριψη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *