Σασμός Spoiler: Καλλιόπη Στήνει Στον Τοίχο Τον Μαθιό Για Τη Βασιλική

Σασμός Spoiler: Καλλιόπη Στήνει Στον Τοίχο Τον Μαθιό Για Τη Βασιλική

Σασμός Spoiler: Καλλιόπη Στήνει Στον Τοίχο Τον Μαθιό Για Τη Βασιλική

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός τα βρίσκει σκούρα με την Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, αφού η μητέρα του αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον γιο του και την Βασιλική. Η αυστηρή μάνα δε θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα ρίξει τα καρφιά της. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός;

  • Σασμός spoiler: Καλλιόπη στήνει στον τοίχο τον Μαθιό για τη Βασιλική

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha με τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Ένοχα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και παράνομοι έρωτες βρίσκονται στα πρόθυρα να φανερωθούν.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας 3/10 – 7/10

Ο Μαθιός κι η Βασιλική μετά τον θάνατο του Στεφανή έχουν έρθει πολύ κοντά περνώντας συχνά στιγμές πάθους. Ο Μαθιός έχει αναλάβει τον ρόλο του πατέρα και του συζύγου στο σπίτι της Βασιλικής, κάτι που αρχίζει να προβληματίζει πολύ την Καλλιόπη.

Ο Μαθιός ανησυχεί για τον αδερφό του, τον Αστέρη, ο οποίος είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του. Παρόλα αυτά, η μάνα του τον αγριοκοιτάζει και του λέει χαρακτηριστικά: «Άφησε τον αδερφό σου και ξάνοιγε τα δικά σου. Μπαινοβγαίνεις στα ξένα σπίτια και σκορπάς τα πράγματά σου».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη πλέον πως ο Μαθιός κι η Βασιλική έχουν κάποια σχέση στη σειρά Σασμός. Ωστόσο, έχει ακόμη κάποιες αμφιβολίες και όταν το μάθει “επίσημα”, θα γίνει ο κακός χαμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *