Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Μένει Έγκυος Από Τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Μένει Έγκυος Από Τον ΦίλιπποΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Μένει Έγκυος Από Τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, ενώ ένα διπλό σοκ έρχεται για τη Βασιλική, αφού μαθαίνει ότι έμεινε έγκυος από τον Φίλιππο. Τι θα συμβεί με αυτή την εγκυμοσύνη;

  • Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Φίλιππο

Πριν, όμως, έρθει αυτή η σοκαριστική εξέλιξη, κάτι άλλο θα στιγματίσει την Βασιλική και τη σχέση της με τον Φίλιππο. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά αυτός ο έρωτας κι αυτή η ευτυχία δε θα κρατήσει για πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Αμαλία;

Παρόλα αυτά, επειδή η Μάνη είναι μία πολύ κλειστή κοινωνία και τα μυστικά δεν κρατιούνται για πολύ, ύστερα από μία σειρά έντονων καταστάσεων, η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να αποκαλύψουν τη σχέση τους. Ο λόγος είναι γιατί έχουν αρχίσει να τους βλέπουν διάφορα αδιάκριτα μάτια στη Μάνη.

Ο Φίλιππος, όμως, εκείνο το χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα από το Πάμε Δανάη, θα της αποκαλύψει ότι εκείνος πυροβόλησε τον αδερφό της, τον Στέφανο. Τότε, η Βασιλική καταρρέει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ένας επεισοδιακός χωρισμός έρχεται για το ζευγάρι, που θα τους «καταστρέψει» ψυχολογικά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα παντρεύεται με το ζόρι τον Ιάσονα

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το σοκ που θα αντιμετωπίσει η Βασιλική, αφού θα συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος από τον Φίλιππο, στη συνέχεια στη Γη της Ελιάς. Τι θα γίνει, όμως, με αυτή την εγκυμοσύνη; Θα το κρατήσει η Βασιλική, θα του το αποκαλύψει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *