Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20,ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η τελευταία ώρα, ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20,ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 16 έως 20 που θα προβληθούν από Δευτέρα 25/10 έως Παρασκευή 29/10 στο Open 17:50.

  • Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20,ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 16

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/10/21: Ο Μάρκος και η Ζωή φτάνοντας στη βάρκα βλέπουν τα πάντα βανδαλισμένα και καταλαβαίνουν πως είναι σε αδιέξοδο. Ο Νικόλας τζογάρει χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, ενώ η Λουκία ψάχνει τρόπους να τον βοηθήσει. Ο Αλέξης λέει στη Σοφία ότι θα συγκατοικήσει με την Κάτια. Ο Μάρκος έχει θολές μνήμες από το ατύχημα, ενώ η Άσπα κρατάει στα χέρια της κάτι σημαντικό.

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 17

ΤΡΙΤΗ 26/10/21: Ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογηθεί στη Μαρίνα για τα κοσμήματα που βρέθηκαν πάνω του, χωρίς να της πει την αλήθεια. Ο Δαμιανός φαίνεται να παίζει διπλό ρόλο και ο Ανδρέας μπορεί να κινδυνεύει. Ο Κωνσταντίνος και η Νάντια καταλαβαίνουν πως χρειάζονται τη βοήθεια ειδικού. Η Κική ετοιμάζεται για το πρώτο της ραντεβού με τον πιθανό έρωτα της ζωής της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 18

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/10/21: Η Έλλη αρχίζει ξανά τα μαθήματα χορού ελπίζοντας πως με αυτό τον τρόΠο θα μπορέσει να εκτονώσει όσα τη βαραίνουν. Ο Μάρκος, αποφασισμένος να καταλάβει τι τους συμβαίνει, κάνει το σπίτι άνω κάτω και βρίσκει τις κάμερες ασφαλείας. Η τελευταία του λύση είναι να πάει σε έναν υπνωτιστή, με την ελπίδα να φτάσει στην άκρη του νήματος. Ο Νικόλας δέχεται μια επίθεση, που έχει πάρα πολύ επικίνδυνη κατάληξη.

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 19

ΠΕΜΠΤΗ 28/10/21: Ο Νικόλας, αβοήθητος μετά την επίθεση, χάνει τις αισθήσεις του. Η Νάντια και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν να έχουν εντάσεις και εκείνη του προτείνει να μετακομίσουν. Ο Αλέξης το σκάει από το στρατόπεδο για να δει την Κάτια και η Σοφία στέκεται ενάντια στη σχέση τους ακόμα πιο αποφασιστικά. Ο Μάρκος επισκέπτεται τον ψυχίατρο, ο οποίος τον βοηθάει να ακούσει φωνές από τη σκηνή του ατυχήματος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 20

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10/21: Ο Αλέξης υποφέρει στο στρατόπεδο, όμως η Κάτια του επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο Ανδρέας προτείνει ξανά στον Νικόλα να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η Λουκία προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει το σύζυγό της. Ο Κωνσταντίνος κάνει μια τρομερή εξομολόγηση στη Νάντια για το παρελθόν του, που ταράζει ακόμα περισσότερο τη σχέση τους. Στο μάθημα χορού η Έλλη βλέπει κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ξεσπάει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *