Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Λυκούργος Σε Σχέση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Λυκούργος Σε Σχέση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω, θέλοντας να μάθει το παρελθόν του άντρα της, ανακαλύπτει πού βρίσκεται η ερωμένη του. Δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν βρει απαντήσεις στα. ερωτήματα που έχει και για αυτόν το λόγο πηγαίνει στο Γύθειο για να τη συναντήσει.

  • Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Λυκούργος σε σχέση

Η Χάιδω σοκάρεται από τις αποκαλύψεις, οι οποίες της δείχνουν πως ο άντρας με τον οποίο έζησε τόσα χρόνια μαζί δεν είναι αυτός που πίστευε. Ο κόσμος της καταρρέει. Όταν επιστρέφει, δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την αλήθεια και δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνη της όσα συνέβησαν. Έτσι, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά του Λυκούργου, ο οποίος θα την υποδεχτεί τρυφερά και θα προσπαθήσει να της δώσει δύναμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Άλλωστε, ο συνταξιούχος δικηγόρος πάντα βρισκόταν δίπλα της. Της στάθηκε από την πρώτη στιγμή όσο κανείς άλλος στην πιο τραγική στιγμή της ζωής της, όταν έχασε τον άντρα και την κόρη της. Ο Λυκούργος έμαθε, μάλιστα, από τον αστυνόμο Κουράκο όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης λυγίζει μόλις μαθαίνει για τον Ορέστη

Οι περιπέτειες όμως για τη Χάιδω δεν έχουν τέλος, καθώς η ζωή της θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Ξαφνικά, δέχεται μια επίθεση και ο· πρώτος άνθρωπος που τη βρίσκει είναι ο γιος της, ο Φίλιππος, ο οποίος εντόπισε τη μητέρα του αιμόφυρτη μέσα στον πορτοκαλεώνα τους. Έντρομος τρέχει κοντά της με κομμένη την ανάσα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζήσει η μητέρα του, καθώς δεν θα άντεχε μία ακόμη τραγωδία.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Έτσι θα ανταμώσουν ξανά Άννα και Δημήτρης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *