Ήλιος Spoiler: Η Πρόταση Γάμου Που Θα Φέρει Εφιάλτες

Ήλιος Spoiler: Η Πρόταση Γάμου Που Θα Φέρει Εφιάλτες

Ήλιος spoiler: Ο Νικήτας θέλει να εκφράσει έμπρακτα τον έρωτά του στη Λήδα και κάνει το επόμενο βήμα. Την ίδια ώρα στον Ήλιο, ο Δημήτρης παραμένει εγκλωβισμένος στο σπίτι της Νάντιας και η Δάφνη, για να προστατεύσει το παιδί της, κάνει μια κίνηση αυτοθυσίας.

  • Ήλιος spoiler: Η πρόταση γάμου που θα φέρει εφιάλτες

Η Λήδα καταλαβαίνει ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και το λέει στον Νικήτα. «Φοβάμαι. Λες κάποιος να σε έχει εντοπίσει; Να έχουν μάθει ότι ζεις;», τον ρωτάει ταραγμένη. «Ολα θα πάνε καλά», την καθησυχάζει εκείνος. Αργότερα ο Νικήτας κάνει κάτι που αιφνιδιάζει την αγαπημένη του. «Θέλω να ξέρεις ότι κανένας άνθρωπος δεν μου έδειξε την αγάπη του τόσο έμπρακτα όσο εσύ. Είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου και ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί παντού και για πάντα. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;».

Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη προς στιγμή σαστίζει αφού δεν περιμένει κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορεί να κρύψει τη βαθιά συγκίνησή της. «Κι εγώ σ’ αγαπώ» του λέει και πέφτει στην αγκαλιά του. Ομως η ευτυχία τους έχει να περάσει από δύσβατους δρόμους. Ενώ, η Αλεξάνδρα οδηγείται στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έγινε Φονιάς Για Τα Μάτια Της – Τώρα Ανατρέπονται Τα Πάντα

Ο Νικήτας δέχεται πια ευθέως τις απειλές του Φάνη για τη ζωή του. Μια νέα απειλή και μια επίθεση κάνουν τη Λήδα και τον Νικήτα να σκέφτονται να φύγουν από την Καβάλα. «Δεν μπορούμε να μένουμε πια εδώ. Είναι πολύ επικίνδυνο και για τους δύο. Δεν θέλω να πάθει κανείς κακό εξαιτίας μου. Πρέπει να φύγουμε. Θα έρθεις μαζί μου;», ρωτάει τη Λήδα. «Ναι θα έρθω. Θα το έκανα πριν συμβούν όλα αυτά, θα το κάνω και τώρα», του απαντάει.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος με την Δάφνη και την Σοφία στήνουν ένα σχέδιο για να πάρουν επιτέλους στα χέρια τους το μωρό τους. Κλείνουν ένα ραντεβού και πηγαίνουν στην επικίνδυνη αυτή συνάντηση. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος τους… Η Δάφνη έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι για να σώσει το γιο της θα θυσιάσει την ελευθερία της. Αργότερα με τον Χρήστο εντοπίζουν τη συμμορία που έχει αρπάξει το μωρό και η Δάφνη θα κάνει μια κίνηση αυτοθυσίας για να το προστατέψει. Θα έχουμε όμως και έναν θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η σκηνή πάθους που όλοι περιμένουν

Κάθε ώρα που περνάει η αγωνία για την εξαφάνιση του Δημήτρη μεγαλώνει. Η Αλίκη είναι απελπισμένη αφού δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο άντρας της μπορεί να είναι ζωντανός. Εκείνος βρίσκεται στο ερημικό σπίτι της Νάντιας, όπου δέχεται τη φροντίδα της χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί τις αληθινές της προθέσεις. Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα, ποιος είναι και τι του συνέβη. Οταν τη ρωτάει, εκείνη του απαντάει πως θέλει να τον προστατέψει από κάποιους που τον κυνηγούν.

Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να την εμπιστευτεί. Απομονωμένος, προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο περιβάλλον της Νάντιας, ενώ αγωνιά να ξαναβρεί τη μνήμη του. Θέλει να μάθει για τη γυναίκα που είναι μαζί του, όμως εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει για τον εαυτό της. Αργότερα οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *