Ήλιος: Η Αλίκη Τελικά Αποφυλακίζεται – Ο Λόγος…

Ήλιος Επεισόδια: Η Αλίκη Τελικά Αποφυλακίζεται – Ο Λόγος…Ήλιος Επεισόδια: Η Αλίκη Τελικά Αποφυλακίζεται – Ο Λόγος…

Ήλιος : Η Αθηνά βρίσκει στο σπίτι της Αλίκης ένα στοιχείο που την τοποθετεί στο σκάφος από το οποίο εξαφανίστηκε ο Δημήτρης και τη συλλαμβάνει ως κύρια ύποπτο. Οι εξελίξεις στον Ήλιο είναι καταιγιστικές!

  • Ήλιος : Η Αλίκη τελικά αποφυλακίζεται – ο λόγος…

Κάθε ώρα που περνάει η αγωνία για την εξαφάνιση του Δημήτρη μεγαλώνει. Η Αλίκη είναι απελπισμένη αφού δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο άντρας της μπορεί να είναι ζωντανός. «Αν έχει χαθεί δεν θα το αντέξω. Εξαιτίας μου έγιναν όλα», κατηγορεί τον εαυτό της. Εκείνος βρίσκεται στο ερημικό σπίτι της Νάντιας, όπου δέχεται τη φροντίδα της χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί τις αληθινές της προθέσεις. Στο μεταξύ Αθηνά ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης ήξερε τη γυναίκα στην οποία ανήκει το περίφημο DNA που βρέθηκε πάνω στον Βολίδη. Ενώ, στην σειρά θα έχουμε και μια πρόταση γάμου.

Η Αλίκη από την πλευρά της φοβάται πως η Αθηνά είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει την αλήθεια που έκρυβε ο Δημήτρης. Και ο Στέφανος όμως έχει τις υποψίες του. «Νομίζω ότι ο Δημήτρης κάλυπτε την Αλίκη για τον φόνο του Βολίδη», λέει στην Αθηνά. «Τι είναι αυτά που λες; Αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο», του απαντάει. Ταράζεται, όμως, όταν βρίσκει στο σπίτι της Αλίκης ένα στοιχείο που την τοποθετεί στο σκάφος από το οποίο εξαφανίστηκε ο αστυνόμος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – Φίλιππο

Ετσι της ζητάει δείγμα DNA. Η Αλίκη προετοιμάζει τα παιδιά της ψυχολογικά, καθώς βλέπει πως η σύλληψή της για τον φόνο του Βολίδη είναι πια θέμα ωρών… «Πρέπει να σας μιλήσω. Είναι κάτι που έγινε παλιά και πρέπει να πληρώσω γι’ αυτό», ξεκινάει να τους λέει. Μια νέα κατηγορία εναντίον της, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα…

Ο Δημήτρης, απομονωμένος, προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο περιβάλλον της Νάντιας. Δεν ξέρει πού βρίσκεται ενώ αγωνιά να ξαναβρεί τη μνήμη του. Δεν θυμάται ποιος είναι και τι έχει συμβεί. Θέλει να μάθει για την Νάντια, όμως εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει για τον εαυτό της. Από την άλλη βέβαια, έχουμε και μια δολοφονία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Την ίδια ώρα η Αθηνά λέει στην Αλίκη: «Συλλαμβάνεσαι για την εξαφάνιση του Δημήτρη. Εχουμε στοιχεία ότι είσαι υπεύθυνη γι’ αυτό. Ηξερε ότι εσύ ήσουν εκείνη που σκότωσε τον Βολίδη και θέλησες να τον βγάλεις από τη μέση». «Τι είναι αυτά που λες;», της φωνάζει εκείνη. «Ποτέ δεν θα έκανα κακό στον Δημήτρη». Ερχεται σε κόντρα με την Αθηνά, η οποία στη συνέχεια μαθαίνει από τον Μιχάλη για την περίφημη φωτογραφία από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Η Αλίκη τελικά αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους χάρη στην επέμβαση της Αθηνάς και προσπαθεί να μάθει ποιος της έχει στήσει παγίδα. Ο ίδιος άνθρωπος θεωρεί ότι θα τη φέρει κοντά και στον Δημήτρη, για τον οποίο είναι σίγουρη ότι είναι ακόμη ζωντανός…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *