Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Tελευταίο επεισόδιο για τον «Βαρδιάνο στα Σπόρκα», που φέρνει μεγάλες ανατροπές.

Ύστερα από μεγάλη περιπέτεια, η Σκεύω φτάνει στον Τζουγκριά για να περάσει από ιατρικό έλεγχο, όμως ο γιατρός την αναγνωρίζει και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ, η Ρηνιώ υποφέρει γιατί ο καπετάν Κωνσταντής επιμένει να προχωρήσει το προξενιό με τον γιο του. Παράλληλα, στο χωριό ο φόβος για την εξάπλωση της αρρώστιας διχάζει. Στον Τζουγκριά, η Σκεύω βρίσκει τον Σταύρο πολύ βαριά άρρωστο και με τη βοήθεια του Χερχέρη τον μεταφέρει στο κονάκι του πατέρα Νικόδημου, ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει.

Στον Τζουγκριά, η Σκεύω έχει τη δική της περιπέτεια. Βρίσκει τον γιο της πολύ βαριά άρρωστο και με τη βοήθεια του Χερχέρη τον μεταφέρει στο κονάκι του Νικόδημου. Δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό του, στην προσπάθεια να τον γιατρέψει και να τον σώσει. Κάτι καθόλου εύκολο… Θα τα καταφέρει;Δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό του, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να τον γιατρέψει. Κάτι καθόλου εύκολο… Θα τα καταφέρει η Σκεύω να «αναστήσει» ξανά τον ετοιμοθάνατο γιο της;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο ή η Υβόνη;

Διαβάστε όσα συγκλονιστικά θα συμβούν στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της μίνι σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Βαρδιάνος στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Όταν η Σκεύω φτάνει στον Τζουγκριά για να περάσει από ιατρικό έλεγχο, ο Γερμανός γιατρός καταλαβαίνει ποια είναι. Αποφασίζει, όμως, να τη βοηθήσει. Η Σκεύω, από το πρώτο βράδυ στο μικρό νησί, συναντάει έναν ερημίτη καλόγερο, τον Νικόδημο.

Εκείνος, που θυμάται και τη Σκεύω και τον γιο της, της προτείνει να τον φέρει στο κονάκι του να τον γιατροπορέψει. Ο ίδιος σκοπεύει να ανέβει στο βουνό να βρει την ησυχία του.

Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράςΗ Ρηνιώ έχει το δικό της βάσανο, γιατί ο καπετάν Κωνσταντής έφερε τον γιο του για να τη γνωρίσει και η μητέρα της επιμένει να προχωρήσει το προξενιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Χάιδως σε κίνδυνο – Η Αφροδίτη…

Παράλληλα, στο χωριό οι φασαρίες εξαιτίας του φόβου για την αρρώστια διαδέχονται η μία την άλλη. Κάποιοι θα φτάσουν να βάλουν φωτιά στο παλιό λοιμοκαθαρτήριο, που φιλοξενεί όσες οικογένειες ήρθαν από τα καράβια για να σωθούν.

Τότε θα αναδειχτεί ο ηρωισμός του Νίκα, που σώζει ένα παιδί από τη φωτιά και η καλοσύνη των γυναικών του χωριού, που με επικεφαλής τη φουρνάρισσα θα τρέξουν σε βοήθεια των δυστυχισμένων.

Στον Τζουγκριά, η Σκεύω έχει τη δική της περιπέτεια. Βρίσκει τον γιο της πολύ βαριά άρρωστο και με τη βοήθεια του Χερχέρη τον μεταφέρει στο κονάκι του Νικόδημου. Δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό του, στην προσπάθεια να τον γιατρέψει και να τον σώσει. Κάτι καθόλου εύκολο… Θα τα καταφέρει;

Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *