Γη της ελιάς, αρπάζουν την περιουσία του Ισίδωρου!

Γη της ελιάς, αρπάζουν την περιουσία του Ισίδωρου!Γη της ελιάς, αρπάζουν την περιουσία του Ισίδωρου!

Η άφιξη του Ιάκωβου στη Μάνη, πρόκειται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της περιοχής. Η Μυρτάλη πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον Ισίδωρο σαφή την απόφασή της να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας, ακόμα και το δικό του μερίδιο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο, «θα πάρω ό,τι μου ανήκει, δεν θα σου αφήσω τίποτα», του λέει, κάνοντας την οργή του να χτυπάει κόκκινο.

Το κουβάρι του παρελθόντος

Σαν να μην φτάνει αυτό, ο Ισίδωρος έχει ένα ακόμη πρόβλημα ν’ αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας του επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του. Μέσα σε όλα αυτά, ο μεσαίος από τους αδελφούς Βρεττάκου, ο Ιάκωβος γυρίζει από την Ισπανία για πάντα στη Μάνη. Κι ενώ ο Ισίδωρος από την άλλη, προειδοποιεί τον Λυκούργο να δώσει ένα τέλος σ’ αυτήν την αγωγή, γιατί αλλιώς η σύγκρουσή τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, λίγο αργότερα ο τελευταίος έρχεται τετ-α-τετ με τον Ιάκωβο. Οι δυο τους συναντιούνται μετά από 20 χρόνια και η κουβέντα τους, ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα οδήγησαν τον Ιάκωβο να φύγει από τη Μάνη.

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να είναι η πρώτη στην Οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεπάκων. Η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Οι δυο τους αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν την περιουσία που δικαιωματικά τους ανήκει. Ξέρουν πως αυτό θα προκαλέσει την οργή του Ισίδωρου, όμως δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω στιγμή. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον μικρότερό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν. Ο Δημήτρης από την Πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ’ όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω και ο Λυκούργος μένουν στο ίδιο σπίτι

«ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟ»

Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και του λέει πως, αν συνεχίσει να απειλεί την κόρη της, θα τον βρουν νεκρό. «Μείνε μακριά από την κόρη μου, το κατάλαβες;», του λέει σε έντονο ύφος. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα ένοχα μυστικά της Αθηνάς, αλλά η έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη. Κι ενώ η Αθηνά έχει αρχίσει να καταβάλλεται από τα ανοιχτά μέτωπα που έχει, η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Έπειτα, ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς, νέοι έρωτες και χωρισμοί σοκ. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ

Παράλληλα, η Χάιδω πηγαίνει στο Γύθειο και συναντά την ερωμένη του άντρα της. Παίρνει μεγάλη ταραχή μετά τις αποκαλύψεις για το ανήθικο παρελθόν του και γυρεύει παρηγοριά στον Λυκούργο. Λίγο αργότερα σε συνεργασία με τον Φίλιππο, βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της. Σε μια κρίση θυμού, η Χάιδω, αποκαλύπτει στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του, ενώ ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ

Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του…. Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *