Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Ζωή Κάνουν Συμφωνία Για Να Καταστρέψουν Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Ζωή Κάνουν Συμφωνία Για Να Καταστρέψουν Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών καθώς μια νέα συμμαχία από δυο γυναίκες θα προβληματίσει στην αρχή τους τηλεθεατές της σειράς, αλλά ο λόγος που θα γίνει θα είναι αρκετά σημαντικός για την εξέλιξη της ιστορίας. Ο λόγος για την Ελένη και την Ζωή οι οποίες στις Άγριες Μέλισσες θα συμμαχήσουν ενάντια του Ακύλα.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Ζωή κάνουν συμφωνία για να καταστρέψουν τον Ακύλα

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι μέχρι στιγμής σχέσεις της Ελένης Σταμίρη με τον Ακύλα είναι αρκετά τεταμένες. Ο ίδιος δεν θέλει να την βλέπει καν μπροστά του ενώ η ίδια γνωρίζοντας τον πραγματικό του χαρακτήρα τον μισεί. Ο Ακύλας δεν θα ησυχάσει αν δεν την δει να τιμωρείτε και σκαρφίζεται αρκετά σχέδια με σκοπό να πετύχει το στόχο του.

Διαβάστε Επίσης  Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ANT1 βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Σε ένα από αυτά τα σχέδια εμπλέκει και την γυναίκα του Ζωή, λέγοντάς την να πλησιάσει διακριτικά την Ελένη μαθαίνοντάς έτσι τα μυστικά της. Παρόλο που η Ζωή δέχεται κάνοντας τον Ακύλα να την εμπιστευτεί, στην πορεία η ίδια έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Σταμίρη από το πουθενά θα βρεθεί με δυο συμμάχους στο πλευρό της και αυτοί είναι η Ζωή με τον γιό της Λευτέρη. Η Ζωή πλησιάζει πολύ διακριτικά την Ελένη λέγοντας την πως είναι στο πλευρό της. Τόσο η ίδια τόσο και η Ελένη μισούν τον Ακύλα και θέλουν να τον δουν να τα χάνει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια : 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50

Οι δυο γυναίκες στις Άγριες Μέλισσες, Ελένη και Ζωή αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με στόχο να καταστρέψουν τον Ακύλα. Θα τα καταφέρουν άραγε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *