Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Ζωή Κάνουν Συμφωνία Για Να Καταστρέψουν Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Ζωή Κάνουν Συμφωνία Για Να Καταστρέψουν Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών καθώς μια νέα συμμαχία από δυο γυναίκες θα προβληματίσει στην αρχή τους τηλεθεατές της σειράς, αλλά ο λόγος που θα γίνει θα είναι αρκετά σημαντικός για την εξέλιξη της ιστορίας. Ο λόγος για την Ελένη και την Ζωή οι οποίες στις Άγριες Μέλισσες θα συμμαχήσουν ενάντια του Ακύλα.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Ζωή κάνουν συμφωνία για να καταστρέψουν τον Ακύλα

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι μέχρι στιγμής σχέσεις της Ελένης Σταμίρη με τον Ακύλα είναι αρκετά τεταμένες. Ο ίδιος δεν θέλει να την βλέπει καν μπροστά του ενώ η ίδια γνωρίζοντας τον πραγματικό του χαρακτήρα τον μισεί. Ο Ακύλας δεν θα ησυχάσει αν δεν την δει να τιμωρείτε και σκαρφίζεται αρκετά σχέδια με σκοπό να πετύχει το στόχο του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα επιβιώσει ο Κουράκος μετά την επίθεση;

Σε ένα από αυτά τα σχέδια εμπλέκει και την γυναίκα του Ζωή, λέγοντάς την να πλησιάσει διακριτικά την Ελένη μαθαίνοντάς έτσι τα μυστικά της. Παρόλο που η Ζωή δέχεται κάνοντας τον Ακύλα να την εμπιστευτεί, στην πορεία η ίδια έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Σταμίρη από το πουθενά θα βρεθεί με δυο συμμάχους στο πλευρό της και αυτοί είναι η Ζωή με τον γιό της Λευτέρη. Η Ζωή πλησιάζει πολύ διακριτικά την Ελένη λέγοντας την πως είναι στο πλευρό της. Τόσο η ίδια τόσο και η Ελένη μισούν τον Ακύλα και θέλουν να τον δουν να τα χάνει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Οι δυο γυναίκες στις Άγριες Μέλισσες, Ελένη και Ζωή αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με στόχο να καταστρέψουν τον Ακύλα. Θα τα καταφέρουν άραγε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *