Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Νικολέττας από μια κλωστή!

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Νικολέττας από μια κλωστή!

Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 37-38-39-40
Η Κορίνα γνωρίζει τον καινούργιο εργάτη στους αμπελώνες, τον Μίλτο. Η Κατερίνα δεν δέχεται τους όρους του Λευτέρη για το διαζύγιο και ξεκαθαρίζει ότι θέλει να έχει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού.

Τα επόμενα επεισόδια 37-38-39-40 της σειράς του Mega, Το αυριο μας ανηκει.

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Νικολέττας από μια κλωστή!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

2/11/21
Η Κορίνα προσεγγίζει τον Λιάκο και τον παρακαλεί να βρει τον Πασχάλη και να τον βοηθήσει να διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Κωστής μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης, μια επιπλοκή όμως στην υγεία του, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Έλλη συλλέγει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα της αστυνομίας και ο Λευτέρης προσπαθεί να βγάλει ένταλμα έρευνας. Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή, η αγωνία κορυφώνεται και οι αντοχές των αγαπημένων της έχουν εξαντληθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Καλύτερα να πέθαινα αυτή τη στιγμή»

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

3/11/21
Ο Πασχάλης επικοινωνεί κρυφά με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το στίγμα του. Ο Ντάλας νιώθει θιγμένος με τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν σε σχέση με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Δεσμεύεται πως θα αποδείξει την αθωότητά του. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας στο πρόσωπό του κλονίζεται και η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Νικηφόρος της συμπαραστέκεται και ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο Λευτέρης συναντά τυχαία την Κατερίνα σε τρυφερή στιγμή με κάποιον άλλο άντρα.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

4/11/21
Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα κάτω από το βάρος της φημολογίας εναντίον του. Προτείνει στην Φανή να αναλάβει στη θέση του. Η ερωτική σχέση της Κορίνας με τον Μίλτο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη κάπου στην Ήπειρο και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παίρνει μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα πείθει την Σοφία να ζητήσει στήριξη από έναν ειδικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

5/11/21
Ο Μίλτος παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Ο Σπύρος προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *