Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Θέλει Να Βγάλει Μια Και Καλή Από Τη Μέση Τον Πέτρο

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Θέλει Να Βγάλει Μια Και Καλή Από Τη Μέση Τον ΠέτροΣασμός Spoiler: Ο Διονύσης Θέλει Να Βγάλει Μια Και Καλή Από Τη Μέση Τον Πέτρο

Σασμός Spoiler: Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκουν σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια. Ο Διονύσης και ο Πέτρος θα έρθουν πολύ σύντομα αντιμέτωποι στη σειρά Σασμός, για τα μάτια της Σεμίνας.

  • Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης θέλει να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον Πέτρο

Η νεαρή πρωταγωνίστρια έχει κερδίσει τον ενδιαφέρον του Βρουλάκη, ο οποίος νιώθει ιδιαίτερα γοητευμένος από την παρουσία της. Η εκρηκτική Σεμίνα ήρθε για να ταράξει τις ισορροπίες στην Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον Στάθη

Ο Πέτρος την πολιορκεί, με την ίδια να δείχνει εντυπωσιασμένη, αλλά και διστακτική ταυτόχρονα. Δίπλα της βρίσκεται ο Διονύσης, ο οποίος της έχει δείξει με την συμπεριφορά του πως είναι μόνο δική του…

Ο Πέτρος θα μάθει σύντομα πως η αγαπημένη του Σεμίνα διατηρεί σχέση με τον Διονύση. Μάλιστα, θα τους συναντήσει και τυχαία στον δρόμο, όταν εκείνοι θα επιστρέφουν αγκαλιά, ύστερα από μία τους έξοδο.

Στο μεταξύ, ο Διονύσης συνεχίζει την παράνομη δράση του με την αρχαιοκαπηλία, μπλέκοντας όλο και περισσότερο τον Κώστα. Τα μονοπάτια στα οποία έχει επιλέξει να δρα, είναι πολύ σκοτεινά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή προκαλεί τον Στάθη: «Καλά να πάθεις»

Ο Πέτρος, όμως, δεν πτοείται. Συνεχίζει να πολιορκεί την Σεμίνα, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Διονύσης μαθαίνει πως ο Πέτρος Βρουλάκης διεκδικεί την Σεμίνα και εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός.

Τότε, ανάμεσα στα σχέδιά του, βάζει έναν και μοναδικό στόχο: Να τον βγάλει μια και καλή από τη μέση, καταστρέφοντάς τον με τον χειρότερο τρόπο. Ο Πετρής θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ποια θα είναι η στάση της Σεμίνας μπροστά στα φρικτά αυτά γεγονότα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση