Η Γη της Ελιάς – βόμβα: Η Χάιδω στην φυλακή

 

 

Η Γη της Ελιάς – βόμβα: Η Χάιδω στην φυλακή

 

Απίστευτες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, ειδικά όσον αφορά την Χάιδω, μιας και θα μπει φυλακή!Η Γη της Ελιάς – βόμβα: Η Χάιδω στην φυλακή

Όπως έχουμε δει, έχει φτάσει στην Μάνη ο αδερφός του Στέλιου Βαφέα, Σωτήρης προκειμένου να την εκδικηθεί για τον θάνατο του πρώτου.

Ωστόσο, μετά την δεύτερη απόπειρα να δολοφονήσει τον γιο της, Φίλιππο, ο Μιλτιάδης παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση, μιας και σύμφωνα με το Mytv και την Μαίρη Καράμπελα, ομολογεί στην Χάιδω τα πάντα για την ταυτότητά τους αλλά και το σχέδιο εκδίκησης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

Την ίδια στιγμή όμως, ο Σωτήρης πυροβολεί τον Φίλιππο και τον αφήνει κάτω αιμόφυρτο, να πεθάνει. Η Χάιδω τον εντοπίζει, ούσα σοκαρισμένη από όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όμως, το μαρτύριο για την Χάιδω δε θα τελειώσει εκεί, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, μιας και θα την συλλάβει η αστυνομία και θα την κλείσει στην φυλακή. Όμως, η μόνη της έννοια, είναι να σωθεί ο γιος της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη, όμως εκείνος λέει την μισή αλήθεια, προκειμένου να προφυλάξει την Χάιδω ενώ ταυτόχρονα Βασιλική, Παρασκευάς και Λυκούργος μαθαίνουν τόσο για την σύλληψή της, όσο και για την υγεία του Φίλιππου και σπεύδουν στο νοσοκομείο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *