Η Γη της Ελιάς : Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό

Η Γη της Ελιάς : Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικόΗ Γη της Ελιάς : Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό

H γη της ελιάς: Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό και δεν θα χωρίσει με τον Στάθη. spoiler για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Δώρα Χρυσικού έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό 7 μερες TV και έδωσαν πολλά spoilers για την αγαπημένη σειρά του MEGA Η γη της ελιάς. Μεταξύ άλλων είπαν πως Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό.

Πασχάλης Τσαρούχας

Ο Στάθης είναι ένας άντρας με αδυναμίες. Τα βρήκε ξανά με την Ιουλία την πρώτη του αγάπη και ετοιμάζεται να χωρίσει τη γυναίκα του την Αρετή.

Η μεγάλη αγάπη του Στάθη ήταν και θα είναι Ιουλία. Απλώς Θυσίασε τη σχέση του ,γιατί στα χρόνια εκείνα όταν ηταν πιτσιρικάς και φτωχός ,τον έπιασαν και του είπαν: Πού πας με την κοπέλα αυτή που ζούσε στα χρυσάφια; Πώς θα την ζήσεις; Πως θα πληρώσεις όλα αυτά που θα χάσει από τους γονείς της που θα την αποπληρώσουν εξαιτίας σου; Θα αντέξει τη ζωή πλάι σου ή θα κουραστεί για να μη σε χάσει Ιουλία; Για όλα αυτά λοιπόν, και για την άνετη ζωή που είχε δίπλα στους δικούς της η Ιουλια, ο Στάθης έκανε πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Φρικτή Ληστεία Σε Φίλιππος Και Βασιλική

Και η Αρετή τι θα γίνει θα πάρουν διαζύγιο μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής;

Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Tη σέβεται ως μάνα των παιδιών του Hταν μία σύμβαση ήθελe να κάνει μία καλή οικογένεια

Η Αρετή στέκεται εμπόδιο και στην ευτυχία του Στέφανου με τη Μυρτάλη;

Ναι γιατί πίσω από αυτή τη σχέση, υπάρχει πάντα ο παλιός eρωτας του Στάθη με την Ιουλία και η Αρετή φοβάται. Αλλιώς γιατί να μη θέλει για νύφη, μία όμορφη μορφωμένη και πλούσια κοπέλα με καλό όνομα στη Μάνη όπως η Μυρτάλη; Απλώς δεν θέλει επαφές με όλη την οικογένεια αυτή.

 

Πώς προσεγγίζεις την Αρετή σαν ρόλο;

Kάνεις ρόλος δεν είναι απόλυτα κακός η απόλυτα καλός .Δεν υπάρχουν όρια και άκρα . Υπάρχουν ρωγμές σε όλους τους ανθρώπους .Οι άνθρωποι εξελίσσονται και βγάζουν με τον καιρό ένα άλλο πρόσωπο .Η Αρετή επί της ουσίας, είναι δύσκολος άνθρωπος. Είναι μονοκόμματη, εγωκεντρική, πεισματάρα….

Η Αρετή έχει αντιληφθεί ότι ο Στάθης την απατάει;

H Αρετή έχει καταλάβει ότι ο άντρας της δεν είναι ο ίδιος που ήταν στο παρελθόν. Ναι ξέρει ότι την απατάει όμως δεν της πάει καθόλου στο μυαλό ότι ο Στάθης, είναι με την Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Ομολογεί Για Τη Βασιλική Και Παίρνει Τα Βουνά

Θα φύγει ο Στάθης από την Αρετή;

Η Γη της Ελιάς : Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό

Όχι γιατί η Αρετή θα πάθει κάτι τραγικό και ο Στάθης δεν θα την χωρίσει. Όπως και τα παιδιά της θα της σταθούν. Αυτή η οικογένεια, δρα ως ομάδα. Μπορεί να τσακώνεται με τα παιδιά της, και αυτά να θυμώνουν, αλλά στα δύσκολα, τα αφήνουν πίσω όλα αυτά. Τα παιδιά όταν η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ άσχημο, δεν θα σηκώσουν μύγα στο σπαθί τους για τη μητέρα τους. Γίνονται θηρία!

Να δείτε πώς θα τη φροντίζουν! Και ο Στάθης το ίδιο. Η μητριαρχική κοινωνία της Μάνης, θέλει τις γυναίκες δυνατές, χωρίς ευαισθησίες. Νομίζετε ότι η Αρετή δεν ξέρει κατά βάθος ότι έχει δυνατά παιδιά; Αλλά έχει άλλη ποιότητα .Η δύναμή της είναι ήρεμη. Δεν φωνάζει για να επιβληθεί .Εχει προσωπικότητα. Την Αρετή δεν πρέπει να την παρεξηγεί κανείς. Ότι λέει μένει στην επιφάνεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση