Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια, μια ερωμένη κι ο Ακύλας σώζουν τον Δούκα!

Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια, μια ερωμένη κι ο Ακύλας σώζουν τον Δούκα!Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια, μια ερωμένη κι ο Ακύλας σώζουν τον Δούκα!

Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Άγριες Μέλισσες.

Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια, μια ερωμένη κι ο Ακύλας σώζουν τον Δούκα!

Η ίδια η Μυρσίνη ζητά τη βοήθειά τους! Ενώ ο Δούκας απορρίπτει το νέο σχέδιο του Ακύλα, η Μυρσίνη έχει αντίθετη άποψη και στρέφεται σε μια άλλη γυναίκα, την Αντιγόνη, η οποία θα υποδυθεί το «άλλοθι» του άντρα της. Την ίδια στιγμή, η Ελένη ρισκάρει για να βρει στοιχεία που αθωώνουν τον Λάμπρο, ενώ ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει από τη χώρα, παίρνοντας μαζί του και την Ασημίνα! Το περιοδικό 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ…

Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως βρίσκεται σε δεινή θέση

Λίγες μόνο ημέρες πριν από το τέλος της δίκης και την έκδοση της απόφασης, ο Δούκας έχει συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Παρ’ όλα αυτά, αρνείται τη χείρα βοηθείας που του προτείνει ο Ακύλας και απορρίπτει το καινούργιο, ψεύτικο άλλοθι που του παρουσιάζει. Η Μυρσίνη, όμως, έχει άλλη άποψη.

Αποφασισμένη να μην αφήσει τον άντρα της να καταδικαστεί, ζητά τη βοήθεια της Αντιγόνης, η οποία ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η κατάθεσή της ότι βρισκόταν μαζί με τον Δούκα τη νύχτα του φόνου του Θέμελη προκαλεί μεγάλες αναταράξεις και σχόλια. Νικηφόρος, Κωνσταντής και Πηνελόπη δεν πείθονται, απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που ήξεραν πάντα: πως ο Δούκας ξέρει να επιβιώνει με κάθε κόστος. Μόνο η Πηνελόπη συνεχίζει να πιστεύει στην καταδίκη του και είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι το τελευταίο της χαρτί για να την πετύχει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72

Πλέον, η αγωνία για την απόφαση του δικαστηρίου έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Κι ενώ ο Ακύλας τα παίζει όλα για όλα εκβιάζοντας τον Δούκα, οι αδελφές Σταμίρη φτάνουν στη δικαστική αίθουσα, με την ελπίδα ότι θα ακούσουν επιτέλους την ετυμηγορία «ένοχος»!

Η Ελένη ερευνά, ο Ζάχος την καλύπτει

Η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία για να βοηθήσει τον Λάμπρο και μπαίνει κρυφά στην Εστία με τη βοήθεια όλων στο χωριό. Όμως, μια ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου θα βάλει το σχέδιό της και την ίδια σε κίνδυνο. Στο μεταξύ, στη Λέρο, Ο Λάμπρος καταφέρνει να στριμώξει τον Βάιο και τον κάνει να ομολογήσει το διπλά του ρόλο.

Παρ’ όλα αυτά, ένα γράμμα που θα λάβει τελείως ανέλπιστα από την Ελένη θα τον κλονίσει… Διαβάζοντας ότι η γυναίκα που λατρεύει ρισκάρει τη ζωή της για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωσή του, τρομοκρατείται. Νιώθει υπεύθυνος για ό,τι μπορεί να της συμβεί και τώρα, στην πιο ευάλωτη στιγμή του, η Ανθή βρίσκει την ευκαιρία να του δείξει ένα άλλο πρόσωπο, υπονοώντας πως θα ήθελε να έρθουν πιο κοντά…

Αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της, η Ελένη πετυχαίνει την πρώτη της μικρή νίκη, αλιεύοντας από το σύλλογο γυναικών μια σημαντική πληροφορία. Ξαφνικά, το καθεστώς δείχνει πιο τρωτό, καθώς ένας θάνατος στους κόλπους των πραξικοπηματιών φαίνεται να αλλάζει τις ισορροπίες. Όμως, τότε έρχεται ένα νέο γράμμα από τη Λέρο ο Λάμπρος της γράφει πως θέλει να σταματήσει τις έρευνες, ενώ μια κίνηση του Ζάχου την εξοργίζει για άλλη μια φορά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καταρρέει ψυχολογικά – Φόβοι για την υγεία της

Φτάνοντας η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, τα σχέδιά της κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, καθώς οι γυναίκες της Εστίας επισκέπτονται αιφνιδιαστικά το Διαφάνι. Παρ’ όλες τις κόντρες τους και τις αμφιβολίες που έχει η Ελένη για αυτόν, ο Ζάχος την καλύπτει, αποδεικνύοντας ότι τα αισθήματά του απέναντί της είναι ειλικρινή. Την ίδια στιγμή, ένας απελπισμένος Λάμπρος μοιράζεται τα δικά του αισθήματα με το μόνο άνθρωπο που νιώθει ότι μπορεί να τον καταλάβει, την Ανθή…

Ο Πέτρος ερωτευμένος με την Ασημίνα

Η Κορίνα έχει πια επιβεβαιώσει τις υποψίες της ότι η μητέρα της έχει εραστή κι έχει καταλήξει πως αυτός είναι ένας από τους γιους του Δούκα. Αυτή, όμως, που θα μάθει ότι η Ζωή έχει σχέση με τον Κωνσταντή είναι η Αιμιλία, η οποία n δείχνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Η Ζωή απελπίζεται γιατί ξέρει πως η αδελφή της μπορεί εύκολα να την προδώσει αποκαλύπτοντας τα πάντα στον Ακύλα και νιώθει εγκλωβισμένη.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά, όμως μια σύλληψη θα τον φέρει σε εξαιρετικά δεινή θέση. Ξέροντας πια ότι είναι αδύνατο να ξεφύγει, παίρνει την απόφαση να φύγει από τη χώρα, όμως πριν το κάνει, εξομολογείται στην Ασημίνα πως την έχει ερωτευτεί. Της ζητά να τον ακολουθήσει και στη συνέχεια πηγαίνει στον Νικηφόρο για να του πει πως πρέπει να προχωρήσουν το διαζύγιο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *