Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ανακαλύπτει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ανακαλύπτει Πως Ο Άντρας Της Είχε ΕρωμένηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ανακαλύπτει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία αναζήτηση σε ξένα έγγραφα θα είναι αρκετή για να φέρει την μεγάλη καταστροφή. Η Χάιδω ανακαλύπτει πως ο άντρας της είχε ερωμένη στην γη της ελιάς και την αναζητά με κάθε τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ανακαλύπτει πως ο άντρας της είχε ερωμένη

Είναι πεπεισμένη πως η γυναίκα αυτή είναι από τη Μάνη. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τη γνωρίζει και να μην έχει πέσει στην αντίληψή της. Στο μεταξύ, ο Νικόλας κατηγορείται για τον θάνατο της Στέλλας, χωρίς να κλείνει ο φάκελος.

  • Η ερωμένη του Πέτρου δείχνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αν κρύβεται εκείνη πίσω από την στυγερή αυτή δολοφονία; Η Χάιδω ξεκινάει τις έρευνες και ξεσπάει στα λάθος πρόσωπα.

Στο πλευρό της ηρωίδας θα είναι ο Λυκούργος. Θα της συμπαρασταθεί, με τους δύο να έρχονται ακόμη πιο κοντά. Άλλωστε, την Χάιδω τώρα δεν την κρατάει τίποτα. Ο σύζυγός της δεν ήταν πιστός και σωστός απέναντί της.

  • Η πρωταγωνίστρια αρχίζει να ερευνά μόνη της την υπόθεση, πηγαίνοντας κόντρα στις συμβουλές του αστυνόμου Κουράκου. Είναι πεπεισμένη πως κάτι πολύ σκοτεινό κρύβεται πίσω από αυτή την παράνοια.

Ο Πότης δείχνει να γνωρίζει ορισμένα πράγματα. Η ένταση δε θα αργήσει να ξεσπάσει μεταξύ των δύο. Σε παράκρουση η Χάιδω, θα απαιτήσει να μάθει τα πάντα για την ερωμένη του άντρα της, στην γη της ελιάς. Όσο επίπονο κι αν είναι αυτό…

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Αυτός Είναι Ο Δολοφόνος Του Φίλιππου – Η Ελπίδα Μαθαίνει Την Αλήθεια

Την ίδια στιγμή, εκτός από το παρελθόν της Χάιδως, επιστρέφει και το παρελθόν του Λυκούργου. Η κόρη του η Ισμήνη φέρνει φουρτούνες από την Γερμανία…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *