Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ζηλεύει Και Εκφράζει Τον Θυμό Της Για Την Μέλπω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ζηλεύει και εκφράζει τον θυμό της για την Μέλπω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ζηλεύει και εκφράζει τον θυμό της για την Μέλπω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω και ο Λυκούργος μιλούν για την Μέλπω και για την επίσκεψή της στην γη της ελιάς. Η συζήτηση αυτή εξελίσσεται περίεργα, με την Χάιδω να εκφράζει τον θυμό και τη δυσανασχέτησή της, μπροστά σε όλα όσα ακούει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ζηλεύει και εκφράζει τον θυμό της για την Μέλπω

Οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται όλο και πιο κοντά. Βρίσκει ο ένας παρηγοριά στον άλλον. Η Χάιδω τρέχει με το θέμα του Νικόλα, με την κατάθεση του Ανέστη να προβληματίζει την πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Συνδράμει Στον Εντοπισμού Του Μωρού

Ο Λυκούργος της εξηγεί πως δεν γίνεται να πιστεύει τον Ανέστη, ειδικά μετά από όλα όσα έχουν αποδειχθεί εις βάρος του. Στη συζήτηση μπαίνει και το θέμα της Μέλπως, με την Χάιδω να ξεσπά.

 

Ο Λυκούργος βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Χάιδω για όλα όσα του είπε η Μέλπω, στην γη της ελιάς. Της αποκαλύπτει πως τον πλησίασε, ζητώντας του συγγνώμη. Εκτός από την “συγγνώμη” όμως, ήρθαν στο φως και διάφορες κατηγορίες.

Η Μέλπω επέμεινε πως δε θα κεράτωνε τον Λυκούργο, εάν εκείνος δε την παραμελούσε. Η Χάιδω είναι έξαλλη με όσα ακούει και την χαρακτηρίζει ως χουγιασμένη, δηλαδή ως γυναίκα δίχως ηθική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης επιστρέφει στο σώμα στο πλευρό του Κουράκου

Επιπλέον, τονίζει στον Λυκούργο πως πάντοτε κάποιος άλλος θα φταίει και όχι οι πραγματικοί “ένοχοι”. Ένα ίχνος ζήλιας φαίνεται στο πρόσωπό της, με την ίδια να τον ρωτάει: “Εσένα Λυκούργο, τί σε ρένει;”.

Εκείνος της απαντά πως απλώς τα συζητά μαζί της. Το βλέμμα της Χάιδως μαρτυρά πολλά. Η ενόχλησή της για αυτή τη γυναίκα, είναι τεράστια…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *