Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Μαθαίνει Για Τη Σχέση Του Αστέρη Με Την Κόρη Της

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Μαθαίνει Για Τη Σχέση Του Αστέρη Με Την Κόρη ΤηςΣασμός Spoiler: Η Μαρίνα Μαθαίνει Για Τη Σχέση Του Αστέρη Με Την Κόρη Της

Σασμός spoiler: Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε. Η Μαρίνα μαθαίνει τη σχέση που έχει ο Αστέρης με την κόρη της και βγαίνει εκτός εαυτού, στη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ τρέμει, με το τέλος να πλησιάζει για το αγαπημένο μας ζευγάρι.

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη με την κόρη της

Η Στέλλα ασκεί πίεση. Θέλει να μάθει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης βρίσκεται σε πανικό. Η εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα ξανά στο εδώλιο της κατηγορουμένης

Η Αργυρώ, έχοντας χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, αποφασίζει να μιλήσει. Μοναδικό της στήριγμα σε όλο αυτό που βιώνει, είναι η αγαπημένη της μητέρα. Πλησιάζει την Μαρίνα και της εξομολογείται τον έρωτά της…

Η φρίκη, ο τρόμος και η απόγνωση κυριεύουν την Μαρίνα. Η κόρη της με έναν Σταματάκη; Το σπλάχνο της μπλεγμένο με τους φονιάδες; Η πρωταγωνίστρια ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο!

Η Αργυρώ μένει άναυδη. Δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη στη σειρά Σασμός, ο Αστέρης δεν πρέπει να πλησιάσει ξανά την κόρη της! Ο κίνδυνος είναι τεράστιος, με τις δύο οικογένειες να έρχονται ξανά αντιμέτωπες.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 62, 63, 64, 65, 66

Η πρωταγωνίστρια τρέχει να προειδοποιήσει τον αγαπημένο της, με την Μαρίνα να εμφανίζεται από το πουθενά μπροστά τους. “Άσε την κόρη μου ήσυχη Σταματάκη!”, θα φωνάξει στον Αστέρη, απελπισμένη.

Το τέλος βρίσκεται πολύ κοντά. Η Μαρίνα προτιμά να γυρίσει το παιδί της μόνιμα στην Αυστραλία, παρά να είναι με έναν από “δαύτους”. Η γιαγιά Ειρήνη, γνωρίζοντας από πριν την αλήθεια, παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *