Σασμός: «Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο, θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια»

Σασμός: «Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο, θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια»Σασμός: «Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο, θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια»

Δείτε όλα όσα είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου για τη σειρά του Alpha Σασμός.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου που υποδύεται την Άννα Αγγελάκη, στη σειρά του Alpha Σασμός, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική της κόρη, τη Θοδώρα, και τις σχέσεις της με δύο άντρες, τον Πετρή και τον Γιώργη, η Αλίνα Κωτσοβούλου υπογράμμισε ότι «τον Γιώργη ξέρουμε ως οικογένεια, αυτόν μας έφερε στο σπίτι. Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν δέχομαι». Για όλα τα υπόλοιπα, για την σχέση της με τον Πετρή κι όσα συμβαίνουν… «ακόμη εγώ δεν θα μάθω τίποτα. Είμαι αυτή που θα τα μάθει τελευταία και θα τρέχω».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειρά

Πάντως, όπως παραδέχεται, «η Θοδώρα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον μη σασμό. Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο. Θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πετρή». Όταν ο Πετρής ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα… «θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Θοδώρα θα τρελαθεί. Θα δείξει έντονα το αρνητικό της πρόσωπο και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση».

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον Χρήστο

«Μεγάλη ένταση θα δημιουργήσει το οικόπεδο – φιλέτο που ανήκει στον Πετρή και την οικογένεια Βρουλάκη και θέλει να το αγοράσει ο Γιώργης με την Θοδώρα. Όπως μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί, σε μια άλλη σχέση, με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, ανάμεσα στο ζευγάρι Αστέρη-Αργυρώς… Είναι πολύ ισχυρό το σενάριο, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή» καταλήγει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση