Σασμός – spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα που αυτοκτόνησε; Η άγνωστη σχέση με τον Μάρκο Βρουλάκη

Σασμός – spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα που αυτοκτόνησε; Η άγνωστη σχέση με τον Μάρκο ΒρουλάκηΣασμός – spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα που αυτοκτόνησε; Η άγνωστη σχέση με τον Μάρκο Βρουλάκη

Η γιαγιά Ρηνιώ αναφέρθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, στην Ανθούλα την κοπέλα που αυτοκτόνησε και φαίνεται να σχετίζεται με τη βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να μάθουν την ιστορία της.

Όπως φάνηκε, ένα μυστικό βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία αναζητά την εξιλέωση. Η συζήτηση που είχε στην εκκλησία με τον παπα Μιχάλη, αλλάζει τα πάντα. Έκανε λόγο για την ιστορία που επαναλαμβάνεται, τον απαγορευμένο έρωτα, το τραγικό τέλος μιας αγάπης κι έναν ξεχασμένο τάφο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Σε μια άλλη σκηνή είδαμε την γιαγιά Ειρήνη να δείχνει στην Αργυρώ, έναν τάφο χωρίς όνομα, ο οποίος ανήκει στην Ανθούλα η οποία αυτοκτόνησε. Η Ανθούλα ήταν συγγενής του Αστέρη, καθώς ονομαζόταν Ανθούλα Σταματάκη και ήταν ανιψιά του Βασίλη Σταματάκη, η οποία αγάπησε τον Μάρκο Βρουλάκη, πατέρα της Αργυρώς και γιο της Ρηνιώς. Η Ανθούλα ήταν ερωτευμένη με τον Μάρκο Βρουλάκη, ο οποίος όμως ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα, την οποία υποδύεται η Μαρία Πρωτόπαππα. Η νεαρή κοπέλα έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγόρι, το οποίο είναι ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και του Πέτρου. Ο λόγος που αυτοκτόνησε φαίνεται πως είναι επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή του κόσμου ως ανύπαντρη μητέρα που είχε σχέση με έναν παντρεμένο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Σεμίνα Θύμα Κακοποίησης Από Τον Διονύση

Ο Βασίλης Σταματάκης φαίνεται πως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη ως αντίποινα για το άδοξο τέλος της ανιψιάς του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *