Μόλις Χθες – Επεισόδια 21, 22, 23, 24, 25

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ … Μόλις Χθες– Επεισόδια 21, 22, 23, 24, 25 Μόλις Χθες

Μόλις Χθες – Επεισόδια 21, 22, 23, 24, 25

Επεισόδιο 20

Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Κατερίνα, εκείνη όμως τρομοκρατημένη τον αποφεύγει. Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί. Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη για τη σχέση τους. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Σπύρος παίρνει την απόφαση να πει στην Κατερίνα ότι δεν είναι ο πατέρας της και η Λουίζα έντρομη προσπαθεί να τον σταματήσει.

 

Επεισόδιο 21

Ο Σπύρος αποκαλύπτει στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό και όπως είναι φυσικό η μικρή σοκάρεται. Η Λουίζα επιδιώκει να την καθησυχάσει χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Αντώνης, η Χριστίνα και η Κορίνα προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά τη Δάφνη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της.

Ο Μιχάλης παρηγορεί την Έλενα για την ασθένεια της γιαγιάς της, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Γίνεται κλοπή στον πορτοκαλεώνα και ο Αχιλλέας, η Μαρία και ο Μιχάλης ψάχνουν τον υπαίτιο.

Ο Στάθης θέλει να μάθει την αιτία του χωρισμού Κέλλυς και Χρήστου αλλά ο τελευταίος δεν του λέει την αλήθεια. Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά.

Ο Μιχάλης συναντά τον Σπύρο που του αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στην Κατερίνα. Η Λουίζα και ο Σπύρος θέλουν να ησυχάσουν την Κατερίνα, συνειδητοποιούν όμως ότι δεν τη βρίσκουν πουθενά στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο νέος αστυνόμος κάνει δύσκολη την ζωή του Μαθιού

 

Επεισόδιο 22

Η Κατερίνα έχει φύγει από το σπίτι και η Λουίζα κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία, όπως και όλη η οικογένεια. Ο Σπύρος αρνείται να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και υποψιαζόμενος τον Μιχάλη πηγαίνει να του ζητήσει λογαριασμό.

Η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα ενώ επιμένει να λέει στον Αντώνη ότι είναι καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ο Μιχάλης, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση της Κατερίνας, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την κόρη του.

Πιάνει τον φίλο της από το ίδρυμα, τον μικρό Βασίλη και προσπαθεί να τον κάνει να του μιλήσει, ενώ η Κατερίνα εκεί που βρίσκεται καταλαβαίνει ότι η ζωή της απειλείται.

 

Επεισόδιο 23

Ο Μιχάλης καταφέρνει να σώσει την Κατερίνα και την επιστρέφει σπίτι της, για την οικογένεια Κεχαγιά όμως, είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Η Έλενα βοηθάει τον Σπύρο να ενοχοποιήσει τον Μιχάλη. Η Δάφνη και ο Αντώνης μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Ο Χρήστος προειδοποιεί τον Ορέστη να μην ξαναενοχλήσει την Κέλλυ και να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Μαρία, αναστατωμένη, πηγαίνει να βρει τη Λουίζα ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του.

 

Επεισόδιο 24

Η Κατερίνα λέει την αλήθεια και απαλλάσσει τον Μιχάλη από τις κατηγορίες για την εξαφάνισή της ενώ ο Αχιλλέας τον βοηθάει να προετοιμαστεί για τη μέρα της δίκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Η Λουίζα εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του Σπύρου. Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε, αποφασίζει να σπάσει τον κοριό που είχε βάλει σπίτι και να πει την αλήθεια στον Μιχάλη.

Η Νόρα βγαίνει το πρώτο ραντεβού της με τον Σταύρο. Η Μαρία βρίσκει το σπίτι της άνω – κάτω και ο Θάνος την βοηθάει μήπως βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω απ’ τις απειλές. Ο Ορέστης αποκαλύπτει στον Στάθη την αλήθεια για τη μητέρα του, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη σχέση μητέρας και γιου.

Επεισόδιο 25

Η απόσταση Έλενας – Μιχάλη τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι στη ζωή του. Η Κέλλυ προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Στάθη και του Χρήστου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Μαρία βάζει τα όριά της στη σχέση της με τον Αντώνη ενώ η Δάφνη βασανίζεται από την απουσία του Ιάσονα στο κέντρο απεξάρτησης. Η Λουίζα προσπαθεί να φέρει την Κατερίνα ξανά κοντά με τον Σπύρο την ώρα που στο δικαστήριο αναγνωρίζεται η πατρότητα του Μιχάλη.

Καθώς ο Μιχάλης υπολογίζει τις επόμενες κινήσεις του για τη διεκδίκηση της Κατερίνας, ο Ζήσης του αποκαλύπτει τα μυστικά που τον οδήγησαν στη φυλακή πριν δέκα χρόνια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *