Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Σκέφτεται Σοβαρά Τον Ανέστη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Σκέφτεται Σοβαρά Τον ΑνέστηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Σκέφτεται Σοβαρά Τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κι όμως, ο Ανέστης δε τα παρατάει τόσο εύκολα στην γη της ελιάς, με την Ευτυχία να διχάζεται ξανά. Ο χαρακτήρας αυτός θέλει την Ευτυχία με κάθε τρόπο δίπλα του, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει αρκετά χαμηλά.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία σκέφτεται σοβαρά τον Ανέστη

Μετά τα τελευταία και βάναυσα περιστατικά, η Ευτυχία τον αποφεύγει, δε θέλει να τον βλέπει μπροστά της. Εκείνος, όμως, επιμένει και την πολιορκεί διαρκώς, αδιαφορώντας για τα πείσματά της.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η οικογένεια Μπουραντά κατηγορείται για σοβαρό ατύχημα

Μία πρόταση κι ένα εντυπωσιακό δώρο, θα διχάσουν την ηρωίδα της σειράς. Πώς θα αντιδράσει και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Θα υπάρξει κάποια επανένωση για το περίπλοκο αυτό ζευγάρι της σειράς;

Ένα πολύ ακριβό και εντυπωσιακό δώρο θα φτάσει στα χέρια της Ευτυχίας. Ο Ανέστης είναι αποφασισμένος να φέρει την Ευτυχία ξανά κοντά του, στην γη της ελιάς. Όπως, άλλωστε, έχει αποδείξει, δε τον εμποδίζει τίποτα.

Η ηρωίδα αρχίζει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Όσο εκείνη διχάζεται, ο Ανέστης συνεχίζει τις βρώμικες δουλειές του με τον Δημήτρη. Μάλιστα, ο Δημήτρης τον βάζει να “ληστέψει” την Άννα, παίρνοντας όλα τα χρήματα που της έδωσε από το σπίτι της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Τίποτα δε τον σταματά. Δείχνει ένα καλό και γλυκό πρόσωπο στην Ευτυχία. Της ζητάει να βγουν οι δυο τους ραντεβού, σε ένα μέρος χωρίς κόσμο. Εκείνη είναι έτοιμη για το επόμενό της βήμα.

Η συνάντηση αυτή θα αποδειχθεί μοιραία για τους πρωταγωνιστές. Η Ευτυχία είναι έτοιμη να παραδοθεί στα χέρια του αδίστακτου Ανέστη. Πώς θα αντιδράσουν ο Αποστόλης και η Άννα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *