Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Εμφανίζετε Σαν Φύλακας Άγγελος Και Σώζει Τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Εμφανίζετε Σαν Φύλακας Άγγελος Και Σώζει Τον ΔούκαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Εμφανίζετε Σαν Φύλακας Άγγελος Και Σώζει Τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένα έντονο ξέσπασμα θα έχουν ο Νικηφόρος και ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες, με τη δίκη να βγαίνει εκτός ελέγχου. Φαίνεται πως ο Δούκας, αν και διαλυμένος, έχει αρκετούς λόγους για να γλιτώσει τη φυλάκιση.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας εμφανίζετε σαν φύλακας άγγελος και σώζει τον Δούκα

Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα εμφανιστεί σαν φύλακας άγγελος και θα σώσει τον Δούκα Σεβαστό, έχοντας τον στη συνέχεια υποχείριό του. Στόχος του είναι να έχει από κοντά του την ισχυρή αυτή προσωπικότητα, για να προχωρήσει τα έργα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή η Ειρήνη; Έξαλλος ο Δημοσθένης

Τα παιδιά του Δούκα στέκονται απέναντί του στη δίκη, χαρίζοντάς μας ανατριχιαστικές εικόνες. Όλοι μεγάλωσαν και κατάλαβαν πολύ καλά πως οι γονείς τους είναι υπεύθυνοι για αισχρά εγκλήματα…

Η Πηνελόπη είναι έτοιμη να ουρλιάξει με όσα συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα. Ο Κωνσταντής την κρατάει σφιχτά, με τον Νικηφόρο να αναλαμβάνει δράση στη σειρά. Πλησιάζει τον πατέρα του χωρίς “σύνεση”.

Τον κοιτάζει στα μάτια και τον ρωτάει αν έχει μέσα του έστω λίγη τσίπα, λίγη ντροπή. Του τονίζει πως όλοι γνωρίζουν την σκληρή αλήθεια για τον Αλέξη Γραμματικό και για τον τρόπο που του φέρθηκε, όσο εκείνος ζούσε.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ανακαλύπτουν Τον Δολοφόνο! Εξελίξεις Στην Σειρά …

Ο Νικηφόρος ξεσπάει έντονα στις Άγριες Μέλισσες, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο σκουπίδι νιώθει ο Δούκας στη δίκη. Ο Θανόπουλος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον πελάτη του ακόμη και στα παιδιά του, με τον Νικηφόρο να του φωνάζει “βούλωσε το!”.

Η Μυρσίνη τονίζει στον γιο της πως δε θα έμεναν με σταυρωμένα χέρια. Ο Νικηφόρος ζητάει να σταματήσουν να σπιλώνουν τη μνήμη του Αλέξη, δείχνοντας λίγο έλεος στην κόρη τους, την Πηνελόπη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *